Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bomba zilei la Shenzhen: Naomi Osaka nu va mai juca la Turneul Campioanelor! A si fost deja inlocuita. Motivul deciziei

Adevărul Adevărul,
Bomba zilei la Shenzhen: Naomi Osaka nu va mai juca la Turneul Campioanelor! A si fost deja inlocuita. Motivul deciziei

Naomi Osaka 3 WTA), aflata in Grupa Rosie, si-a inceput parcursul la WTA Finals 2019 cu o victorie, 7-6, 4-6, 6-4, cu Kvitova. Din pacate, a fost primul si ultimul meci pentru japoneza de 22 de ani la Shenzhen. continuă pe Adevărul

Turneul Campioanelor: Ashleigh Barty vs Kiki Bertens, dupa ce Naomi Osaka s-a retras de la Shenzhen

Turneul Campioanelor ar fi trebuit sa programeze marti meciul dintre Ashleigh Barty si Naomi Osaka, doua dintre jucatoarele care si-au pus amprenta asupra sezonului 2019. Din pacate, nipona a fost nevoita sa declare forfait din cauza unor probleme la umarul drept. in locul asiaticei, pe teren va intra Kiki Bertens, prima rezerva a competitiei.

Val de retrageri la Shenzhen. Bianca Andreescu ar putea renunta si ea la Turneul Campioanelor, dupa Naomi Osaka

Dupa ce Naomi Osaka a anuntat ca se retrage de la Turneul Campioanelor dupa primul meci, din cauza unei accidentari la umarul drept, Bianca Andreescu ar putea abandona si ea, tot din motive medicale. Sportiva canadiana de origine romana a acuzat dureri la spate dupa confruntarea cu Simona Halep, pierduta cu scorul de 6-3, 6-7, .

Turneul Campioanelor: Naomi Osaka, forfait - Nipona acuza probleme la umarul drept

Mult asteptata partida dintre Ashleigh Barty si Naomi Osaka nu va mai avea loc pana la urma, nipona declarand forfait de la Turneul Campioanelor. Fostul lider mondial acuza probleme la umarul drept, iar locul acesteia pe teren va fi luat de Kiki Bertens prima rezerva a competitiei de la Shenzhen).

Ce se intampla cu victoria lui Naomi Osaka dupa retragerea de la Shenzhen. Ce prevede regulamentul si cum va fi afectata Simona Halep

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka s-a retras de la Turneul Campioanelor inaintea meciului de marti, pe care trebuia sa-l dispute cu australianca Ashleigh Barty.

Turneul Campioanelor: Debut cu victorie pentru Naomi Osaka - A invins-o in trei seturi pe Petra Kvitova

Turneul Campioanelor a debutat cu o batalie de aproape trei ore intre Naomi Osaka 3 WTA) si Petra Kvitova 6 WTA). Nipona a obtinut prima victorie in Grupa Rosie dupa ce s-a impus cu 7-61), 4-6, 6-4 in fata jucatoarei din Cehia. Petra a reusit sa revina de la 2-5 in decisiv, a salvat doua mingi de meci, dar Osaka nu s-a mai complicat si a incheiat partida la a treia minge de meci.

Naomi Osaka s-a retras de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea japoneza de tenis Naomi Osaka, locul 3 WTA, s-a retras de la Turneul Campioanelor, inaint.

Naomi Osaka a invins-o pe Petra Kvitova in Grupa Rosie de la Turneul Campioanelor

Japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA, a invins-o pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 6 WTA, scor 7-6 .

Spectacol total in primul meci de la Turneul Campioanelor. Naomi Osaka - Petra Kvitova, meci decis in 3 seturi

Japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA, si sportiva din Cehia Petra Kvitova, locul 6 WTA, au disputat primul meci al Turneului Campioanelor ce se desfasoara la Shenzen.

Digisport: Dupa Naomi Osaka, si Bianca Andreescu s-ar putea retrage de la Turneul Campioanelor 2019

Bianca Andreescu a pierdut partida de debut la Turneul Campioanelor 2019, cu Simona Halep, scor 6-3, 6-7, 3-6. Sportiva din Canada a avut probleme la spate in timpul partidei si a cerut interventia medicului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )