Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bookfest 2015. Dan C. Mihailescu va vorbi, la Adevarul Live de la 12.00, despre Ioan Alexandru. Ce-mi puteti face, daca va iubesc!?

Adevărul Adevărul,
Bookfest 2015. Dan C. Mihailescu va vorbi, la Adevarul Live de la 12.00, despre Ioan Alexandru. Ce-mi puteti face, daca va iubesc!?

Duminica, de la ora 15. 30, cartea lui Dan C. Mihailescu, Ce-mi puteti face, daca va iubesc!?, un eseu confesiv despre Ioan Alexandru, va fi lansata la standul Editurii Humanitas. Lansarea va fi urmata de o sesiune de autografe. Astazi, criticul literar va fi de la ora 12. 00, in studioul Adevarul Live si va vorbi despre aceasta carte. continuă pe Adevărul

Unii dintre cei mai buni balerini romani, de la ora 14.00, in studioul Adevarul Live

Balerinii Marina Minoiu, Robert Enache, Biaca Fota, Bianca Stoicheciu vor vorbi, de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live, despre spectacolele de la balet de la Opera Nationala Bucuresti ONB). Baletul National Roman al ONB este condus de Johan Kobborg, in calitate de director artistic.

Liderul de sindicat Marius Nistor, despre schimbarile din Legea Educatiei si problemele din sistem, la Adevarul Live de la ora 13.00

Liderul Federatiei Sindicatelor din Educatie Spiru Haret va vorbi astazi la Adevarul Live de la 13:00 despre problemele din sistem, salarizarea profesorilor si schimbarile din Legea Educatiei.

EXCLUSIV Horia-Roman Patapievici, despre partea nevazuta care decide totul,de la ora 13.00, la Adevarul Live

Lansarea volumului Partea nevazuta decide totul, de Horia-Roman Patapievici, va avea loc sambata, de ora 13. 30 la standul Editurii Humanitas. Tot sensul vietii noastre poate fi gandit ca o aducere la vizibilitate, prin felul nostru de a vedea, a partii de nevazut din lume si din fiecare, spune filosoful, invitat astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live.

Iuliana Grumazescu si Corina Bernschutz, despre aniversarea Muzeului Satului, de la ora 14.00, la Adevarul Live

Iuliana Grumazescu, director la Directia Comunicare si Educatie Muzeala de la Muzeul Satului, si Corina Bernschutz, care a avut un rol cheie in cadrul evenimentelor desfasurate, intre 15 si 18 mai, la implinirea a 79 de ani de existenta a Muzeului Satului din Bucuresti, vin la Adevarul Live.

Evaluare Nationala pentru cei mici. invatatoarea Cornelia Popa explica subiectele la Adevarul Live, de la 15.00

Astazi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, este invitata Cornelia Popa, invatatoare la Scoala Gimnaziala 119 din Capitala, pentru a rezolva subiectele de la Evaluarile Nationale pentru clasele mici. Testele pentru clasa a II-a continua miercuri cu proba de Matematica.

Adevarul Live, ora 12.00. Radu Magdin, despre prioritatile de politica externa ale Romaniei si summitul de la Riga

Analistul politic Radu Magdin, consilierul premierului Victor Ponta pe politica externa, va discuta, astazi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre directiile Romaniei in materie de politica externa, despre importanta summitului de la Riga si despre problema stringenta a imigrantilor care asteapta pe costa Libiei sa porneasca spre Europa.

Adevarul Live, ora 15.00: Cum combatem cu succes durerile cele mai comune si mai chinuitoare

O durere ascutita de masele, o durere mocnita de cap sau o durere anchilozanta de spate. Sunt cele mai comune si, cu toate acestea, par extrem de greu de controlat. Medicul Ovidiu Palea, specialist in terapia durerii, vine la Adevarul Live sa ne ofere trucuri pentru combaterea acestora.

Adevarul Live, ora 12.00. Ce spune Sulfina Barbu, vicepresedinte PNL, despre tensiunile dintre liberali

Vicepresedintele PNL Sulfina Barbu este invitata astazi, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru o discutie cu jurnalistul Sebastian Zachmann. Cei doi vor discuta despre disensiunile din partid.

S-a deschis BOOKFEST 2015, cu bere, carti multe si lume putina

A zecea editie a Salonului International de Carte Bookfest a fost inaugurata. Doar cateva zeci de oameni au asistat la momentul taierii panglicii, alte cateva sute fiind prezenti la ora pranzului la Romexpo.

Bookfest 2015. Radu Paraschivescu:Noi vorbim, nu gandim. Noua colectie de perle romanesti

Sambata, 23 mai, de la ora 18. 00, scriitorul Radu Paraschivescu va lansa, la standul Editurii Humanitas, Noi vorbim, nu gandim. Noua colectie de perle romanesti si Aforismele tranzitiei audiobook in lectura lui Andrei Plesu). Participa: Andrei Plesu, Radu Paraschivescu, Lidia Bodea.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2694 seconds )