Libnet.ro
UNICEF

20:15

Boris Johnson, acuzat de hartuire sexuala

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson, acuzat de hartuire sexuala

Acuzatiile potrivit carora premierul britanic Boris Johnson a hartuit doua femei in urma cu 20 de an. continuă pe România Liberă

Acuzatii grave la adresa premierului Boris Johnson

O jurnalista britanica l-a acuzat pe premierul Boris Johnson ca ar fi mangaiat-o insistent pe coapsa, in urma cu 20 de ani. Un purtator de cuvant de la Downing Street a transmis ca acuzatia este falsa,.

Politico: Unde a gresit Boris Johnson Ce va urma?

Marele plan al lui Boris Johnson poate fi dat inapoi de o importanta scapare. Premierul nu se astepta ca Partidul Laburist sa nu fie de acord cu alegerile. Cei din Downing Street se asteptau ca adversarii premierului sa reuseasca sa adopte o lege prin care sa blocheze un Brexit fara acord si, in consecinta, sa pericliteze promisiunea lui Johnson de a retrage Regatul Unit in Uniunea Europeana pe 31 octombrie viu sau mort, scrie Politco, citata de Rador.

Jurnalista Charlotte Edwardes il acuza pe premierul britanic de atingeri cu caracter sexual in urma cu 20 de ani, Boris Johnson neaga

Un purtator de cuvant de la Downing Street al premierului brtanic a negat luni ca Boris Johnson ar fi mangaiat in mod insistent o jurnalista pe coapsa in urma cu 20 de ani, asa cum il acuza aceasta, relateaza AFP.

Boris Johnson, suspectat de legaturi dubioase cu o fosta manechina

Premierul britanic, Boris Johnson, este suspectat de un posibil conflict de interese pe vremea cand era primar al Londrei 2008-2016) , din cauza legaturilor sale cu o femeie de afaceri care a beneficiat de finantari publice, ceea ce ar putea duce la deschiderea unei anchete penale impotriva sa, informeaza sambata AFP.

Boris Johnson, in ofensiva in vederea Brexitului inaintea Congresului Partidului Conservator

Premierul britanic Boris Johnson a trecut duminica in ofensiva in vederea Brexitului, promitand sa-l puna in aplicare cu orice pret la 31 octombrie, inainte de deschiderea Congresului anual al Partidului sau Conservator, la Manchester nord-vest), in plin haos politic in Regatul Unit, relateaza AFP.

Boris Johnson sustine ca nu va demisiona pentru a evita sa fie obligat sa ceara UE amanarea Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a declarat ca nu intentioneaza sa demisioneze pentru a evita sa fie obligat sa ceara de la Uniunea Europeana o noua amanare a procesului Brexit, informeaza publicatia The Irish Times, scrie Mediafax.

Boris Johnson s-ar putea confrunta cu un vot de neincredere saptamana viitoare

Un vot de neincredere la adresa guvernului, cu scopul demiterii lui Boris Johnson si al extinderii datei iesirii Marii Britanii din UE, ar putea avea loc saptamana viitoare, potrivit unui parlamentar din Partidul National Scotian citat de Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )