Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boris Johnson s-ar putea confrunta cu un vot de neincredere saptamana viitoare

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson s-ar putea confrunta cu un vot de neincredere saptamana viitoare

Un vot de neincredere la adresa guvernului, cu scopul demiterii lui Boris Johnson si al extinderii datei iesirii Marii Britanii din UE, ar putea avea loc saptamana viitoare, potrivit unui parlamentar din Partidul National Scotian citat de Guardian. continuă pe Hotnews

Boris Johnson pierde un nou vot in Parlamentul britanic cu privire la o motiune prin care voia o pauza parlamentara

Boris Johnson a suferit joi o noua infrangere din partea deputatilor britanici, care au respins o motiune guvernamentala prin care se cerea o pauza parlamentara saptamana viitoare, ce le-ar fi permis conservatorilor sa asiste la Congresul anual al Partidului Conservator Toeries), asa cum vor uzantele, relateaza AFP.

Financial report Dle Trump, da-ne pe spate cu transparenta ta. Reforma teritoriala din Franta a provocat pana acum doar costuri suplimentare. Boris Johnson ar putea incerca iar sa suspende Parlamentul

Les Echos: Reforma teritoriala a provocat deocamdata doar costuri suplimentare * The Guardian: Boris Johnson arata ca ar putea incerca din nou sa suspende Parlamentul * The New York Times: Dle Trump, da-ne pe spate cu transparenta ta. Te rugam. editorial) * Stiri pe scurt.

Politico: Unde a gresit Boris Johnson Ce va urma?

Marele plan al lui Boris Johnson poate fi dat inapoi de o importanta scapare. Premierul nu se astepta ca Partidul Laburist sa nu fie de acord cu alegerile. Cei din Downing Street se asteptau ca adversarii premierului sa reuseasca sa adopte o lege prin care sa blocheze un Brexit fara acord si, in consecinta, sa pericliteze promisiunea lui Johnson de a retrage Regatul Unit in Uniunea Europeana pe 31 octombrie viu sau mort, scrie Politco, citata de Rador.

Boris Johnson sustine ca nu va cere o amanare a procedurii Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a declarat ca nu va cere Uniunii Europene o amanare a procedurii Brexit, desi Parlamentul de la Londra a adoptat recent o lege ce il obliga pe seful Guvernului sa solicite o amanare pentru a evita producerea unui Brexit fara acord, scrie Mediafax, citand Reuters.

Brexit: Boris Johnson provoaca opozitia sa voteze o motiune de cenzura

Premierul britanic, Boris Johnson, a lansat miercuri o provocare opozitiei, in fata deputatilor reuniti intr-o atmosfera incendiara, sa voteze o motiune de cenzura, pentru a debloca criza legata de Brexit, relateaza AFP.

Camera Comunelor isi reia activitatea intr-o atmosfera electrica dupa deruta judiciara a lui Boris Johnson

Deputatii britanici si-au reluat activitatea miercuri, catre ora locala 11. 30, ora Romaniei), intr-o atmosfera electrica, dupa hotararea istorica a Curtii Supreme, care a anulat decizia controversata a premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul, odata cu apropierea Brexitului, relateaza AFP.

Parlamentarii britanici s-au intors la munca dupa infrangerea in instanta suferita de Boris Johnson. Situatia incomoda a reginei

Deputatii britanici s-au intors la munca, miercuri, a doua zi dupa ce Curtea Suprema a declarat drept ilegala, nula si neavenita decizia premierului Boris Johnson de a suspenda activitatea Parlamentului inainte de Brexit, prevazut la 31 octombrie. intors de la New York, seful Guvernului britanic se afla acum intr-o pozitie ingrata.

Boris Johnson provoaca rasete la ONU

Boris Johnson a sustinut marti, la ONU, un discurs departe de teme diplomatice traditionale si de Br.

Boris Johnson a vorbit cu regina Elizabeth a II-a dupa decizia Curtii Supreme

Primul ministru britanic Boris Johnson a vorbit cu regina Elizabeth a II-a dupa ce Curtea Suprema a decis ca a actionat ilegal cand a sfatuit-o sa suspende Parlamentul cu doar cateva saptamani inainte de Brexit, a declarat marti un oficial guvernamental, citat de Reuters.

Premierul Regatului Unit ar putea fi anchetat penal pentru conflict de interese: Autoritatile britanice investigheaza legaturile sale cu un fost manechin

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, este suspectat de un posibil conflict de interese pe vremea cand era primar al Londrei, din cauza legaturilor sale cu o femeie de afaceri care a beneficiat de finantari.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )