Libnet.ro
UNICEF

21:00

Boris Johnson a anuntat un nou acord excelent de Brexit

Antena3 Antena3,
 Boris Johnson a anuntat un nou acord excelent de Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat joi pe Twitter ca s-a ajuns la un nou acord excelent de Brexit, relateaza AFP si Reuters. La randul sau, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a. continuă pe Antena3

Boris Johnson a anuntat un nou acord excelet de Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat joi pe Twitter ca s-a ajuns la un nou acord excelent de Brexit, relateaza AFP si Reuters. La randul sau, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a.

Premierul britanic Boris Johnson anunta ca a ajuns la un acord cu UE pentru Brexit. Presedintele Comisiei Europene a confirmat

Un acord Brexit a fost convenit intre echipele de negociere ale Regatului Unit si ale UE, inainte de intalnirea liderilor europeni la Bruxelles. Anuntul a fost facut pe Twitter de premierul britanic Boris Johnson.

Marea Britanie, un nou acord pentru BREXIT cu Uniunea Europeana. Boris Johnson a facut anuntul oficial

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a anuntat cu putin timp in urma, joi, ca UE a ajuns la un acord pentru Brexit. De asemenea, anuntul a fost confirmat si de catre presedintele Comisiei Europene. Vestea vine in contextul in care a fost convenit un acord intre echipele de negociere ale Regatului Unit si cele din .

Londra si UE au ajuns la un nou acord pentru Brexit

Un nou acord pentru Brexit a fost obtinut in urma negocierilor indelungi dintre noul guvern britanic.

Boris Johnson, pe punctul de a ajunge la un acord cu UE in privinta Brexitului, dupa concesii privind granita irlandeza (surse)

Premierul britanic pare a fi pe punctul de a ajunge la un acord privind Brexitul, dupa ce a facut concesii majore legate de solicitarile Bruxellesului privind granita irlandeza, scrie The Guardian, care citeaza surse europene si britanice.

BORIS JOHNSON: Marea Britanie si UE au ajuns la un nou acord al Brexitului

ACTUALIZARE - Premierul Irlandei, Leo Varadkar a salutat acordul, precizand ca acesta ar reprezenta unica solutie pentru Irlanda de Nord. --- * ACTUALIZARE - Liderul Partidului Brexitului, Nigel Farage, indeamna Parlamentul britanic sa respinga noul proiect de acord incheiat de Guvernul britanic cu Uniunea Europeana. --- * ACTUALIZARE - Donald Tusk: Un acord este mai bun decat lipsa unuia.

Premierul Regatului Unit, increzator ca acordul de Brexit va trece de Parlamentul britanic. Boris Johnson: Nu cred ca amanarea este in avantajul Marii Britanii sau a intregii Europe

Boris Johnson, premierul Regatului Unit, este increzator ca Parlamentul britanic va sprijini acordul de Brexit, pe care liderii statelor membre l-au adoptat joi, la Bruxelles, potrivit Reuters citat de Agerpres. Jo.

Brexit Boris Johnson primeste o noua lovitura chiar inainte de Consiliul European

Boris Johnson a primit o lovitura de gratie privind propunerea sa de acord Brexit chiar inainte de inceperea reuniunii Consiliului European, Partidul Unionist Democrat DUP) al nord-irlandezilor anuntand ca nu sustine varianta avansata de premier.

Partidul Unionist Democrat respinge propunerile lui Boris Johnson cu privire la Brexit

Partidul Unionist Democrat DUP), o mica formatiune nord-irlandeza a carei sustinere ii permite Guvernului britanic sa dispuna de o majoritate in Camera Comunelor, nu poate accepta ultimele propuneri ale lui Boris Johnson cu privire la Brexit.

Boris Johnson, foarte increzator ca Parlamentul britanic va vota acordul sau de Brexit

Prim-ministrul britanic Boris Johnson si-a exprimat increderea joi ca parlamentarii britanici vor sp.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )