Libnet.ro
UNICEF

07:00

Londra si UE au ajuns la un nou acord pentru Brexit

România Liberă România Liberă,
Londra si UE au ajuns la un nou acord pentru Brexit

Un nou acord pentru Brexit a fost obtinut in urma negocierilor indelungi dintre noul guvern britanic. continuă pe România Liberă

Marea Britanie, un nou acord pentru BREXIT cu Uniunea Europeana. Boris Johnson a facut anuntul oficial

Boris Johnson, premierul Marii Britanii, a anuntat cu putin timp in urma, joi, ca UE a ajuns la un acord pentru Brexit. De asemenea, anuntul a fost confirmat si de catre presedintele Comisiei Europene. Vestea vine in contextul in care a fost convenit un acord intre echipele de negociere ale Regatului Unit si cele din .

Boris Johnson a anuntat un nou acord excelet de Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat joi pe Twitter ca s-a ajuns la un nou acord excelent de Brexit, relateaza AFP si Reuters. La randul sau, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a.

Boris Johnson a anuntat un nou acord excelent de Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a anuntat joi pe Twitter ca s-a ajuns la un nou acord excelent de Brexit, relateaza AFP si Reuters. La randul sau, presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a.

Premierul britanic Boris Johnson anunta ca a ajuns la un acord cu UE pentru Brexit. Presedintele Comisiei Europene a confirmat

Un acord Brexit a fost convenit intre echipele de negociere ale Regatului Unit si ale UE, inainte de intalnirea liderilor europeni la Bruxelles. Anuntul a fost facut pe Twitter de premierul britanic Boris Johnson.

IOHANNIS, DESPRE ACORDUL PENTRU BREXIT: Sunt foarte bucuros ca s-au facut progrese semnificative

Presedintele Klaus Iohannis, care participa la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, a declarat, joi, ca este bucuros ca s-au facut progrese in negocierea Acordului pentru Brexit, aratandu-se optimist ca se va vota documentul in Consiliu. Sa vedem daca si la Londra se va gasi o aprobare, a spus Iohannis, apreciind ca un Brexit cu acord ar garanta romanilor din Marea Britanie toate drepturile.

BORIS JOHNSON: Marea Britanie si UE au ajuns la un nou acord al Brexitului

ACTUALIZARE - Premierul Irlandei, Leo Varadkar a salutat acordul, precizand ca acesta ar reprezenta unica solutie pentru Irlanda de Nord. --- * ACTUALIZARE - Liderul Partidului Brexitului, Nigel Farage, indeamna Parlamentul britanic sa respinga noul proiect de acord incheiat de Guvernul britanic cu Uniunea Europeana. --- * ACTUALIZARE - Donald Tusk: Un acord este mai bun decat lipsa unuia.

NICOLA STURGEON: Scotia trebuie sa organizeze un nou referendum pentru independenta

Premierul scotian Nicola Sturgeon, lider al Partidului National Scotian SNP), a declarat, marti, ca s-a saturat de Brexit, ca Scotia trebuie sa organizeze un nou referendum pentru independenta in 2020 si ca va solicita in curand prerogativele necesare pentru ca scrutinul sa aiba loc in conditii de legalitate.

UPDATE Juncker anunta ca exista un acord privind Brexit-ul si recomanda Consiliului European sa il sustina Opozitia de la Londra respinge noua varianta- VIDEO

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a anuntat ca exista un acord asupra Brexitului si i-a trimis o scrisoare presedintelui Consiliului European, Donald Tusk, in care ii cere sa sustina acordul. Liderii europeni se reunesc in cadrul Consiliului European, la Bruxelles, in cursul zilei de joi si vineri. Anuntul nu a fost insa primit bine de Opozitia din Parlamentul de la Londra care a respins vechiul acord de mai multe ori.

Ce prevede noul acord de Brexit negociat de guvernul Johnson si UE

Premierul britanic Boris Johnson si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker au anuntat joi dimineata ca s-a ajuns la un nou acord de Brexit cu Uniunea Europeana. Acordul anuntat prevede mentinerea Irlandei de Nord in legile vamale britanice, dar cu aplicarea normelor UE.

Acordul de Brexit a fost aprobat de catre cele 27 de state membre UE. VIDEO

Cele 27 de tari ale UE au aprobat noul acord de Brexit convenit cu Londra, a anuntat joi presedintele Consiliului European, Donald Tusk, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )