Libnet.ro
UNICEF

13:30

Boris Johnson despre acordul de Brexit: Aceasta intelegere este MOARTA. Pregatirile pentru un no-deal trebuie facute cu atat mai mult entuziasm

B1 B1,
Boris Johnson despre acordul de Brexit: Aceasta intelegere este MOARTA. Pregatirile pentru un no-deal trebuie facute cu atat mai mult entuziasm

Motivul pentru care acordul de Brexita fost respins de parlament e faptul ca este o intelegere foarte proasta pentru Regatul Unit, iar pregatirile pentru un no-deal trebuie facute cu atat mai mult. continuă pe B1

Acordul actual al Brexitului a murit, apreciaza Boris Johnson si indeamna la o renegociere

Fostul ministru britanic de Externe Boris Johnson apreciaza ca acordul Brexitului este mort si este important ca acest lucru sa fie recunoscut, dupa ce textul a fost respins marti in Parlamentul Britanic, cu 432 la 202 voturi, relateaza BBC News.

MELESCANU DESPRE UN BREXIT FARA ACORD CU UE: Va crea probleme si pentru cetatenii romani

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat astazi ca decizia Parlamentului de la Londra cu privire la acordul Brexit este regretabila si echivaleaza cu o iesire din Uniunea Europeana fara niciun fel de prevederi juridice, el sustinand ca in acest caz se vor crea probleme pentru toti cetatenii europeni aflati in aceasta tara, inclusiv pentru romani.

ALERT Parlamentul britanic respinge acordul Brexit

ACTUALIZARE Parlamentul britanic respinge acordul Brexit ---- Parlamentarii britanici au inceput in aceasta seara principalul vot asupra acordului propus de premierul Theresa May privind Brexit-ul, relateaza Reuters.

Reactia lui Donald Tusk dupa ce Parlamentul britanic a respins Acordul Brexit: cine are curajul sa spuna care este solutia?

Dupa ce Camera Comunelor a respins marti seara Acordul Brexit incheiat cu UE dupa ce 432 voturi contra si doar 202 pentru,presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a reactionat pe Twitter intreband retoric care ar fi singura solutie pozitiva pentru Marea Britanie.

Be EU. Acordul Brexit, respins de parlamentarii britanici. Guvernul May, la un pas de a fi demis

Vot istoric in Parlamentul britanic! Parlamentarii au respins acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana cu o majoritate covarsitoare. Presedintele Comisiei Europene a anuntat insa.

Dupa esecul rasunator cu acordul Brexit, Theresa May isi poate pierde si scaunul

Premierul britanic Theresa May se confrunta miercuri cu o motiune de cenzura ce poate duce la caderea guvernului, la o zi dupa ce deputatii au respins, cu o majoritate covarsitoare, acordul sau privind iesirea.

Theresa May, pledoarie cu doua zile naintea votului pe acordul Brexit: Un esec ar fi o catastrofa

Un esec al Brexit-ului ar fi o catastrofa si o incalcare de neiertat a increderii in democratia noastra, spune premierul britanic Theresa May, cu doua zile inainte ca membrii Camerei Comunelor sa fie chemati pentru a se pronunta asupra acordului de iesirea a Marii Britanii din UE, pe care l-a negociat cu liderii de la Bruxelles.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )