Libnet.ro
UNICEF

15:31

Boris Johnson a facut public planul sau privind Brexitul. Premierul britanic a trimis noile propuneri Comisiei Europene

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson a facut public planul sau privind Brexitul. Premierul britanic a trimis noile propuneri Comisiei Europene

Boris Johnson a publicat noile propuneri privind Brexitul pe care le-a inaintat Comisiei Europene spre analiza si care includ reglementarea problemei granitei cu Irlanda de Nord si a uniunii vamale. Premierul Marii Britanii a transmis insa UE ca nu mai este prea mult timp pentru negocieri privind un acord. continuă pe Hotnews

Premierul britanic a publicat noul sau plan privind Brexitul. Daca nu vom reusi, asta va fi un esec pentru care vom fi cu totii responsabili

Boris Johnson a publicat noile propuneri privind Brexitul, pe care le-a inaintat Comisiei Europene, informeaza BBC. intr-o scrisoare adresata lui Jean Claude Juncker, inca presedinte al Comisiei Europene,.

Boris Johnson ar putea prezenta marti planul sau final privind Brexit -presa

Premierul britanic Boris Johnson ar putea sa prezinte marti, liderilor europeni, planul sau final privind iesirea Marii Britanii din Blocul comunitar, scrie Mediafax, citand cotidianul The Telegraph.

Boris Johnson promite noi propuneri privind Brexit-ul foarte curand

Premierul britanic Boris Johnson a promis marti ca va trimite noi propuneri Bruxellesul privind Brex.

Boris Johnson va suspenda Parlamentul pe 14 octombrie pentru o scurta perioada de timp pentru a lansa programul politic

Premierul britanic Boris Johnson ii va cere Reginei Elisabeta a II-a sa suspende pentru cateva zile Parlamentul de martea viitoare, 8 octombrie, asa cum este traditional inaintea discursului de politica generala citit de catre regina, programat pentru 14 octombrie, transmit Reuters si AFP.

Boris Johnson: Un Brexit fara acord este, fara niciun dubiu, singura alternativa la acordul propus de Bruxelles

Fara nicio indoiala, singura alternativa care va fi oferita Bruxelles-ului este un Brexit fara acord, a precizat premierul britanic Boris Johnson, citat de BBC, marti, in cadrul unei conferinte a Partidului.

Boris Johnson insista pentru oficializarea Brexitului la 31 octombrie: premierul britanic spune ca a trimis un proiect de compromisla Bruxelles

Premierul britanic Boris Johnson a exercitat presiuni asupra europenilor miercuri, cu mai putin de o luna inainte de data prevazuta a Brexitului, anuntand un proiect de compromis, pe care l-a prezentat drept singura modalitate de evitare a unei iesiri fara acord no deal) a Regatului Unit din Uniunea Europeana UE), relateaza AFP.

Boris Johnson prezinta UE un compromis al ultimei sanse cu privire la Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a exercitat presiuni asupra europenilor miercuri, anuntand un proi.

Marea Britanie va iesi din UE in 31 octombrie indiferent ce se intampla Boris Johnson va propune un compromis UE

La mai putin de o luna de data prevazuta pentru Brexit, premierul britanic Boris Johnson a anuntat miercuri un proiect de compromis prezentat drept singura maniera de a evita o iesire fara acord, cerand Uniunii Europene sa faca si ea un compromis, scrie AFP.

Boris Johnson ar putea fi impins spre iesire de catre regina Angliei?

Premierul britanic Boris Johnson a afirmat intotdeauna ca va face totul pentru punerea in aplicare a Brexitului, cu sau fara acord, inainte de data fatidica de 31 octombrie 2019. Fara amanare suplimentara de aceasta data, Potrivit La Libre, citat de Rador.

Boris Johnson promite propuneri cu privre la Brexit foarte curand

Premierul britanic Boris Johnson a promis marti sa faca foarte curand noi propuneri Bruxellesului cu privire la Brexit, dar fara sa explice cum intentioneaza sa rezolve problema frontierei irlandeze si atragandu-si o serie de reactii dure, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )