Libnet.ro
UNICEF

10:00

Boris Johnson a facut-o lata: suspendarea Parlamentului britanic se judeca la Curtea Suprema

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson a facut-o lata: suspendarea Parlamentului britanic se judeca la Curtea Suprema

Curtea Suprema din Marea Britanie urmeaza sa inceapa marti audierea argumentelor legale impotriva su. continuă pe România Liberă

Boris Johnson s-a comparat cu The Hulk din universul Marvel. Dupa care a vorbit din nou de ocolirea legii

Intr-un interviu acordat unei publicatii britanic, premierul britanic Boris Johnson s-a comparat cu personajul The Hulk din universul Marvel, si si-a reconfirmat angajamentul de a scoate Marea Britanie din Uniunea.

David Cameron l-a acuzat pe actualul premier britanic Boris Johnson ca s-a comportat ingrozitor in timpul campaniei referendumului pentru Brexit

David Cameron i-a acuzat pe actualul prim-ministru britanic Boris Johnson si pe conservatorul Michael Gove ca s-au comportat ingrozitor in timpul campaniei pentru referendumul privind Brexitul, relateaza BBC News.

Curtea Suprema examineaza legalitatea supendarii Parlamentului de catre Boris Johnson

Curtea Suprema a Regatului Unit a inceput sa examineze legalitatea suspendarii controversate a Parlamentului, decisa de premierul Boris Johnson, dar denuntata de catre opozantii sai drept o manevra vizand sa impuna un Brexit fara acord.

Boris Johnson i-a spus Angelei Merkel ca va depune eforturi energice pentru a ajunge la un acord cu UE

Premierul britanic, Boris Johnson, a discutat la telefon cu Angela Merkel, marti, prilej cu care s-a angajat sa-si intensifice eforturile pentru a ajunge la un acord pentru parasirea Uniunii.

Boris Johnson: Voi respecta legea, dar tot vom iesi din UE pe 31 octombrie

Premierul britanic Boris Johnson a declarat ca va respecta legea dar tot o sa scoata Regatul Unit din Uniunea Europeana la sfarsitul lunii octombrie, indiferend daca ajunge la un acord cu UE sau nu, transmite Reuters.

VIDEO Boris Johnson nu a reusit din nou sa convinga UE si a lipsit de la conferinta de presa prevazuta cu premierul luxemburghez

Boris Johnson nu a reusit sa convinga UE, iar premierul britanic a ales sa nu mai vina la conferinta de presa prevazuta cu omologul sau luxemburghez, dupa un dejun cu seful Comisiei Europene Jean-Claude Juncker care a cerut propuneri concrete din partea Londrei in ceea ce priveste chestiunea sensibila a granitei irlandeze, cu sase saptamani inainte de Brexit, scrie AFP.

Boris Johnson se compara cu personajul Hulk, sustinand ca este mai determinat ca niciodata, in lupta Brexit

Prim ministrul britanic Boris Johnson s-a comparat cu Hulk, intr-un interviu acordat unui ziar, cu intentia de a accentua determinarea sa de a desparti Marea Britanie de UE, luna viitoare, scrie Associated Press.

Boris Johnson a vorbit de progrese enorme pentru un acord de Brexit

Premierul britanic Boris Johnson a spus sambata ca progrese enorme sunt in curs pentru obtinerea unui acord privind Brexitul intre Uniunea Europeana si Regatul Unit, pe care l-a comparat cu Hulk, in ziarul Mail on Sunday, informeaza AFP.

Boris Johnson, acest Hulk al politicii britanice

Mai multe caricaturi cu Boris Johnson in pielea personajului Hulk au aparut pe Twitter dupa ce premierul britanic a anuntat sambata, ca a facut progrese uriase pentru a se ajunge la un acord privind Brexit-ul intre Uniunea Europeana si Regatul Unit.

Conservatorii lui Boris Johnson pierd inca un parlamentar in favoarea liberal democratilor- VIDEO

Premierul britanic conservator, Boris Johnson, a suferit un nou esec sambata, odata cu demisia altui deputat din partidul sau, care a optat sa se alature formatiunii liberal-democratilor. Este vorba despre Sam Gyimah, fost ministru al universitatilor si stiintei. Sase parlamentari au parasit recent tabara conservatorilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )