Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boris Johnson si Jeremy Corbyn, umar la umar in sondaje dupa prima dezbatere electorala

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson si Jeremy Corbyn, umar la umar in sondaje dupa prima dezbatere electorala

Premierul britanic conservator Boris Johnson si liderul opozitiei laburiste Jeremy Corbyn s-au ataca. continuă pe România Liberă

Johnson si Corbyn - atacuri dure pe tema Brexitului

Premierul britanic conservator Boris Johnson si liderul opozitiei laburiste Jeremy Corbyn s-au atacat reciproc pe tema Brexitului in prima lor debatere televizata, cu speranta sa obtina cateva voturi in alegerile legislative anticipate de la 12 decembrie.

BREXIT. Premierul Boris Johnson promite sa scoata Marea Britanie din UE pe 31 ianuarie si sa incheie un nou acord comercial pana la finalul lui 2020

Premierul britanic Boris Johnson a declarat marti, in timpul unei dezbateri cu liderul laburist Jeremy Corbyn, ca va scoate Marea Britanie din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie. Premierul britanic a mai spus.

Boris Johnson promite finalizarea Brexitului pe 31 ianuarie

Premierul britanic Boris Johnson a promis, marti, sa scoata Marea Britanie din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie si sa incheie un nou acord comercial pana la sfarsitul anului 2020, incercand sa isi promoveze mesajul ca numai el poate realiza rapid Brexitul, in timpul unei dezbateri cu liderul laburist Jeremy Corbyn.

Boris Johnson promite finalizarea Brexitului pe 31 ianuarie si un nou acord comercial pana la sfarsitul anului 2020

Premierul britanic Boris Johnson a promis marti sa scoata Marea Britanie din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie si sa incheie un nou acord comercial pana la sfarsitul anului 2020, incercand sa isi promoveze mesajul ca numai el poate realiza rapid Brexitul, in timpul unei dezbateri cu liderul laburist Jeremy Corbyn, transmite Reuters.

Marea Britanie: Cap de galeata si Fata de pubela cei mai ciudati adversari ai lui Boris Johnson in alegeri

Concurenta se anunta acerba pentru premierul Boris Johnson in sondaje, sfidat in circumscriptia sa de un tanar laburist activ, dar si de personaje extravagante precum Lordul Cap de galeata si contele Fata de pubela. Nu este vorba despre o carte pentru copii, ci de lista oficiala a candidatilor pentru circumscriptia Uxbridge, la vest de Londra, potrivit La Libre, citat de Rador.

Afacerista americana a lui Boris Johnson e suparata ca premierul a refuzat sa mai discute cu ea dupa ce a ajuns la Downing Street

Jennifer Arcuri, afacerista americana aflata in centrul unei controverse legate de faptul ca Boris Johnson nu a declarat un potential conflict de interese atunci cand era primar al Londrei, a afirmat ca a pastrat secretele prim-ministrului si l-a acuzat de faptul ca a refuzat sa mai discute cu ea de cand a ajuns la Downing Street.

Vaduva unui fost spion KGB, scrisoare catre premierul Regatului Unit: Boris Johnson, tot mai presat sa publice raportul privind amestecul Rusiei in politica britanica

Vaduva unui disident rus ucis la Londra a sprijinit o actiune juridica pentru a-l forta pe premierul Boris Johnson sa publice un raport despre presupuse ingerinte ale Rusiei in politica Regatului Unit, relateaza.

Liderul Bisericii Anglicane: Nici Iisus nu ar primi viza pentru Marea Britanie in baza sistemului de imigrare promovat de Boris Johnson

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, critica sistemul de imigrare selectiva promovat de premierul Boris Johnson, sustinand ca nici Iisus nu ar avea sanse de a primi viza pentru Marea Britanie.

TWITTER: Partidul lui Boris Johnson a inselat publicul cu un asa-zis cont de verificare a informatiilor

Twitter a anuntat ca Partidul Conservator al premierului Boris Johnson a indus in eroare publicul prin schimbarea numelui unuia din conturile sale de pe reteaua de socializare, pentru a face sa para ca este un serviciu de verificare a informatiilor, in timpul dezbaterii electorale televizate din Marea Britanie, transmite Reuters.

Brexit: Boris Johnson promite o serie de scaderi de impozite pentru intreprinderi in caz de victorie

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, promite o serie de scaderi de impozite pentru intreprinderi intr-un discurs tinut luni la conferinta CBI, cea mai importanta organizatie patronala britanica, in plina campanie pentru alegerile legislative si cu ceva mai mult de doua luni inainte de data prevazuta pentru Brexit, potrivit La Libre, citat de Rador.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )