Libnet.ro
UNICEF

07:46

Boris Johnson: Marea Britanie se indreapta spre al doilea val de COVID-19

Antena3 Antena3,
Boris Johnson: Marea Britanie se indreapta spre al doilea val de COVID-19

Premierul Boris Johnson a afirmat ca Marea Britanie se indreapta spre al doilea valde infectari cu COVID-19. continuă pe Antena3

Boris Johnson este increzator ca Marea Britanie si UE vor ajunge la un acord post-Brexit

Chiar daca in acest moment negocierile se afla in impas, premierul britanic Boris Johnson a declarat.

Planul pentru Brexit al lui Boris Johnson ar putea rupe uniunea britanica

Disponibilitatea lui Boris Johnson de a distruge reputatia de onestitate a Regatului Unit prin rescrierea acordului de retragere din UE a captivat atentia presei. Dar stirea e de fapt si mai grava. Legea pentru crearea unei piete unice in Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda de Nord denota dispret si pentru aranjamentul constitutional al Regatului Unit. Afirmand o suprematie inatacabila a Angliei, premierul invita Scotia sa paraseasca uniunea, scrie News.

Brexit: Proiectul de lege controversat al premierului Boris Johnson a fost adoptat de deputati

Proiectul de lege al premierului britanic Boris Johnson de a se reveni, cu incalcarea dreptului international, asupra anumitor angajamente asumate in contextul Brexit-ului, a trecut luni un prim obstacol, fiind adoptat in Camera Comunelor, in pofida faptului ca o parte a taberei conservatoare s-a opus, transmite AFP.

Trei asteroizi uriasi se indreapta spre Pamant. Ce spun specialistii

Deoarece pamantul este amenintat constant de resturi spatiale cum ar fi meteoritii sau asteroizii, oamenii de stiinta devin din ce in ce mai buni la depistarea asteroizilor potential periculosi. Trei asteroizi se indreapta catre Pamant. Ce spun specialistii despre cei trei asteroizi care se indreapta spre pamant Oamenii de stiinta sunt in alerta, datorita celor .

Nelu Tataru a dat vestea cea mare. Cand vor scadea cazurile de COVID-19 in Romania. Adevarul despre al doilea val al pandemiei

Romania se afla deocamdata in primul val al pandemiei de COVID-19, iar numarul imbolnavirilor zilnice nu pare sa scada. Desi ieri s-a inregistrat cel mai mic numar de cazuri din ultimele doua luni, respectiv 692, acesta esta datorat numarului mic de teste efectuate, 7. 331, astfel ca bucuria noastra nu este bazata pe motive reale. Ministrul .

CORONAVIRUS |Marea Britanie ar putea intra din nou in carantina

Marea Britanie ar putea intra din nou in carantina, a anuntat ministrul britanic al Sanatatii. Daca numarul infectarilor cu noul coronavirus nu va scadea, Marea Britanie va intra din nou in carantina ca.

Vesti proaste pentru romanii din Marea Britanie: 46% din companii anunta concedieri

Majoritatea companiilor din Marea Britanie planuiesc sa opreasca recrutarile si angajarile din cauza pandemiei, alte 46% anuntand ca vor face concedieri.

DIICOT a gasit manuscrise cu opere ale lui Galileo, Isaac Newton sau Goya, furate in 2017 din Marea Britanie

DIICOT a gasit, miercuri, in urma unei perchezitii in judetul Neamt, carti si manuscrise vechi, in valoare de 2,5 milioane de lire sterline, cu opere ale lui Galileo, Isaac Newton sau Goya, care au fost furate in 2017 din Marea Britanie, se arata intr-un comunicat transmis vineri, scrie News.

GABRIELA CRETU: Guvernul sa intreprinda demersuri pentru ca cei ce au relatii cu Marea Britanie sa nu fie surprinsi de Brexit

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Senat, Gabriela Cretu, si-a exprimat ingrijorarea ca britanicii intentioneaza sa nu respecte normele europene in ceea ce priveste accesul la piata unica europeana si solicita Guvernului de la Bucuresti sa intreprinda demersurile necesare pentru ca atat intreprinderile din Romania, cat si cetatenii care au relatii cu Marea Britanie sa nu fie luati prin surprindere de Brexit.

Joe Biden avertizeaza: Nu va exista niciun acord comercial intre SUA si Marea Britanie daca nu va fi asigurata pacea in Irlanda de Nord

Candidatul la presedintia SUA, Joe Biden, a abordat miercuri seara subiectul negocierilor privind Brexit, avertizand ca nu va exista niciun acord comercial cu Marea Britanie, cu exceptia cazului in care Regatul Un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )