Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexit: Proiectul de lege controversat al premierului Boris Johnson a fost adoptat de deputati

Adevărul Adevărul,
Brexit: Proiectul de lege controversat al premierului Boris Johnson a fost adoptat de deputati

Proiectul de lege al premierului britanic Boris Johnson de a se reveni, cu incalcarea dreptului international, asupra anumitor angajamente asumate in contextul Brexit-ului, a trecut luni un prim obstacol, fiind adoptat in Camera Comunelor, in pofida faptului ca o parte a taberei conservatoare s-a opus, transmite AFP. continuă pe Adevărul

Regatul Unit: Planul de revizuire unilaterala a acordului Brexit a trecut de primul obstacol in parlamentul britanic

Proiectul redactat de guvernul Boris Johnson care ar acorda guvernului britanic puterea de a revizui parti ale acordului Brexit a trecut de primul obstacol in Camera Comunelor, camera inferioara a Parlamentului Regatului Unit, transmite BBC.

Boris Johnson se plange ca UE il ameninta cu o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda de Nord

Premierul britanic Boris Johnson a acuzat vineri Uniunea Europeana ca il ameninta cu impunerea unei frontiere comerciale in Marea Irlandei si cu o blocada alimentara intre Marea Britanie si Irlanda de Nord, daca nu va fi de acord cu termenii sai in ceea ce priveste viitoarea lor relatie, relateaza Reuters, conform G4media.

Deputatii britanici examineaza proiectul de lege al lui Johnson care pune in pericol acordul Brexit. Cinci fosti premieri cer respingerea unui No Deal

Deputatii britanici examineaza luni proiectul lui Boris Johnson de a reveni asupra acordului care incadreaza Brexitul si care a declansat un val de proteste inclusiv in randul majoritatii conservatoare britanice si care compromite incheierea unui acord comercial intre Regatul Unit si Uniunea Europeana UE), relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )