Libnet.ro
UNICEF

10:45

De ce nu se teme UE de amenintarile lui Boris Johnson

Adevărul Adevărul,
De ce nu se teme UE de amenintarile lui Boris Johnson

Boris Johnson ameninta ca va tranti usa in nas UE daca nu se ajunge la un acord de liber schimb pana la jumatatea lunii octombrie, pentru punerea in aplicare inainte de termenul limita din 31 decembrie de iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana. Dar cei 27 nu par impresionati pentru ca dependenta Regatului Unit de piata comunitara este mai mare decat cea a statelor membre de cea britanica. continuă pe Adevărul

Negocierile post-Brexit. Boris Johnson ameninta sa inchida usa in nas UE. Irlanda de Nord, in alerta

Cea de-a opta sesiune de discutii intre UE si Marea Britanie privind relatiile comerciale dupa Brexit de saptamana aceasta, are loc in conditiile inaspririi confruntarilor verbale. Boris Johnson are un plan de a iesi din negocierile Brexit cu UE fara un acord. Un adevarat Brovid, combinatie de Brexit si Covid, cu efecte devastatoare.

Guvernul Boris Johnson din Marea Britanie se pregateste de un Brexit fara acord comercial

Daca Londra si Bruxellesul nu ajung la o intelegere pana in octombrie, Regatul Unit va fi gata sa accepte asta si sa mearga mai departe, ar urma sa spuna premierul Boris Johnson luni, potrivit unui.

Boris Johnson va cere UE sa incheie un acord comercial cu Marea Britanie pana pe 15 octombrie sau sa mearga mai departe

Marea Britanie a stabilit ca termen pentru incheierea unui acord de liber schimb cu Uniunea Europeana pana pe 15 octombrie si, daca nu se va ajunge la un acord ambele parti sa accepte si sa mearga mai departe, va afirma luni premierul britanic Boris Johnson, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )