Libnet.ro
UNICEF

18:30

Boris Johnson promite ajutorul autoritatilor pentru turistii afectati de falimentul Thomas Cook

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson promite ajutorul autoritatilor pentru turistii afectati de falimentul Thomas Cook

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a promis luni ca autoritatile vor veni in ajutorul turistilor . continuă pe România Liberă

Premierul britanic, acuzat de coruptie. Despre ce este vorba si cum areactionat Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson este acuzat ca nu a explicat exact cum a acordat 126. 000 de lire sterline din bani publici unei femei de afaceri din Statele Unite, cu scopul sustineriiinfiintariiunor.

Nou impas privind Brexit-ul! Boris Johnson a avertizat ca sunt sanse mici sa se obtina progrese

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat luniin marja Adunarii Generale a ONU de la New York ca sunt sanse mici sa se obtina progrese in privinta Brexit-ului. Johnson va discutab despre acest.

Boris Johnson atribuie iranului atacurile din Arabia Saudita

Premierul britanic Boris Johnson acuza Iranul ca se afla in spatele atacurilor vizand doua instalatii petroliere in Arabia Saudita, in drum catre New York, unde urmeaza sa se intalnesca cu presedintele iranian Hassan Rohani, relateaza Reuters si AFP.

Boris Johnson avertizeaza: Nu va asteptati la progrese privind Brexit-ul la discutiile de la New York

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat luni ca sunt sanse mici sa fie obtinute progrese in privinta Brexit-ului la discutiile pe care le va avea in marja Adunarii Generale a ONU de la New York, potrivit Reuters.

Partidul Conservator al lui Boris Johnson continua sa conduca in sondajele din Marea Britanie

Partidul Conservator al premierului Marii Britanii, Boris Johnson, are un avans de 15 procente fata de principala formatiune de opozitie, Partidul Laburist, potrivit unui sondaj de opinie dat publicitatii sambata, in contextul unor posibile alegeri anticipate cauzate de impasul privind Brexit.

ALERTA: Un UCIGAS a evadat in urma cu putin timp! Politia cere AJUTORUL populatiei pentru localizarea criminalului (FOTO)

E alerta in Vrancea dupa ce un detinut din Penitenciarul Focsani, condamnat pentru omor, a evadat, vineri dupa-amiaza, de la punctul de lucru de la Golesti, scrie Ziarul de Vrancea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )