Libnet.ro
UNICEF

09:45

Boris Johnson promite ca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana in ianuarie

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson promite ca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana in ianuarie

Premierul britanic Boris Johnson a promis miercuri ca Marea Britanie urmeaza sa iasa din Uniunea Europeana in luna ianuarie, in contextul in care liderii tarilor europene au aprobat o noua amanare, relateaza Mediafax citand site-ul agentiei Reuters. continuă pe Hotnews

Jean-Claude Juncker, vesti devastatoare pentru Marea Britanie: Problemele din Regat vor fi inrautatite

Jean-Claude Juncker a declarat miercuri ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana a inrautatit situatia din Regat. in cadrul unui interviu pentru postul german de televiziune ARD, presedintele.

Trump se amesteca in campania electorala din Marea Britanie

Presedintele american Donald Trump se amesteca in campania electorala care incepe in Regatul Unit, criticand acordul iesirii din Uniunea Europeana si indemnandu-i pe premierul britanic Boris Johnson si pe liderul Partidului Brexitului Nigel Farage sa se asocieze, pentru a nu compromite perspectiva unui acod comercial largit intre SUA sii Regatul Unit dupa ce Londra va parasi UE.

Marea Britanie va avea un comisar european pana la Brexit: Ursula von der Leyen ii solicita lui Boris Johnson ca propunerea sa fie neaparat o femeie

Viitorul presedinte al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a trimis o scrisoare premierului britanic Boris Johnson pentru a ii solicita o propunere de comisar european care sa activeze pana la oficializarea.

Alegeri in Marea Britanie. Trei partide proeuropene fac pact electoral pentru a stopa Brexit.Alianta, prima de acest fel din ultimul secol

Trei partide proeuropene din Marea Britanie au anuntat joi ca au incheiat un pact electoral pentru scrutinul legislativ de pe 12 decembrie, urmand ca in 60 de circumscriptii sa se prezinte doar candidatul formatiunii cel mai bine situate, pentru a creste sansele ca premierul conservator Boris Johnson sa nu obtina o majoritate in viitorul parlament, transmit Reuters.

Publicarea unui raport privind amestecul Rusiei in politica de la Londra si referendumul Brexit, BLOCAT de Boris Johnson

Publicarea unui raport privind amenintarile la adresa securitatii Marii Britanii pe care le reprezinta Rusia a fost blocata de premierul Boris Johnson. Documentul de 50 de pagini al Comitetul de informatii.

Trump ii indeamna pe Boris Johnson si Nigel Farage sa se alieze in alegeri

Presedintele american, Donald Trump i-a indemnat din nou pe premierul britanic, Boris Johnson si pe liderul Partidului Brexitului, Nigel Farage sa se asocieze, pentru a nu compromite perspectiva unui acod comercial largit intre Statele Unite si Regatul Unit dupa ce Londra va parasi Uniunea Europeana.

Lansarea campaniei premierului britanic Boris Johnson, marcata de demisia unui ministru, de o gafa si de un video trucat

Lansarea campaniei premierului britanic Boris Johnson a fost marcata de demisia unui ministru, de o gafa legata de victimele unui incendiu devastator dintr-un bloc turn londonez si de trucarea de catre Partidul Conservator a unui video al unui oponent, relateaza Reuters.

Ursula von der Leyen ii cere lui Boris Johnson sa propuna o candatura la postul de comisar

Viitoarea presedinta a Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a cerut in scris premierului britanic Boris Johnson sa prezinte o candidatura la un post de comisar, a anuntat miercuri Dana Spinant, o purtatoare de cuvant a Comisiei.

Ursula von der Leyen ii cere lui Boris Johnson sa propuna un candidat la postul de comisar

Viitoarea presedinta a Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a cerut in scris premierului britanic Boris Johnson sa prezinte o candidatura la un post de comisar, a anuntat miercuri Dana Spinant, o purtatoare de cuvant a Comisiei.

Ursula von der Leyen ii cere lui Boris Johnson sa propuna un candidat de comisar european, de preferat o femeie

Viitorul presedinte al Comisiei Europene Ursula von der Leyen i-a scris premierului britanic Boris Johnson pentru a-i cere sa prezinte un candidat pentru postul de comisar, a anuntat miercuri o purtatoare de cuvant, citata de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )