Libnet.ro
UNICEF

21:45

Boris Johnson propune regularizarea situatiei imigrantilor clandestini

România Liberă România Liberă,
Boris Johnson propune regularizarea situatiei imigrantilor clandestini

Boris Johnson, favorit pentru a deveni viitorul premier al Marii Britanii, a propus sambata regulari. continuă pe România Liberă

Marea Britanie: Boris Johnson-Jeremy Hunt - cine sunt ei, care le sunt programele si cine va castiga?

Conservatorii britanici Boris Johnson si Jeremy Hunt, rivalii candidati la functia de premier, s-au confruntat marti intr-o dezbatere televizata aprinsa, cu doua saptamani inainte de deciderea numelui castigatorului, transmite Reuters. Cei 160. 000 de membri ai Partidului Conservator britanic incep sa voteze prin corespondenta pentru a-si alege liderul. si pe viitorul prim-ministru.

Brexit: Amenintarea lui Boris Johnson pune capat ambiguitatii lui Jeremy Corbyn

A fost nevoie ca Boris Johnson sa ameninte ca va fi prim-ministru pentru ca liderul laburistilor britanici, Jeremy Corbyn, sa abandoneze ambiguitatea cu privire la Brexit: el nu a spus niciodata negru pe alb daca se pronunta sau nu pentru ramanerea Regatului Unit in Uniunea Europeana, potrivit Jornal Economico, citat de Rador.

VIDEO Boris Johnson si Jeremy Hunt s-au infruntat intr-o dezbatere televizata. Brexit si Donald Trump, cele mai fierbinti subiecte

Boris Johnson si Jeremy Hunt s-au infruntat intr-o dezbatere televizata, pe probleme referitoare la Brexit si la relatiile Marii Britanii cu Donald Trump, transmite BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )