Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marea Britanie: Boris Johnson-Jeremy Hunt - cine sunt ei, care le sunt programele si cine va castiga?

Hotnews Hotnews,
 Marea Britanie: Boris Johnson-Jeremy Hunt - cine sunt ei, care le sunt programele si cine va castiga?

Conservatorii britanici Boris Johnson si Jeremy Hunt, rivalii candidati la functia de premier, s-au confruntat marti intr-o dezbatere televizata aprinsa, cu doua saptamani inainte de deciderea numelui castigatorului, transmite Reuters. Cei 160. 000 de membri ai Partidului Conservator britanic incep sa voteze prin corespondenta pentru a-si alege liderul. si pe viitorul prim-ministru. continuă pe Hotnews

VIDEO Seful diplomatiei britanice il acuza pe Trump de lipsa de respect fata de Marea Britanie: Este inacceptabil

Donald Trump a dat dovada de lipsa de respect fata de Marea Britanie si fata de premier, a acuzat ministrul de externe Jeremy Hunt, in replica la afirmatiile presedintelui american care l-a atacat pe ambasadorul Regatului Unit si pe Theresa May. El a mai spus ca, daca va ajunge premier, ambasadorul britanic la Washington isi va continua mandatul.

Romanul criminal care a ingrozit Marea Britanie a fost retinut

Un tanar de 27 de ani, din Dej, a fost saltat astazi de mascati, fiind acuzat ca a ucis o femeie care avea o galerie de arta, in Marea Britanie. Pe numele lui exista un mandat european de arestare, iar la.

VIDEO Suspect de omor in Marea Britanie, prins de politistii clujeni dupa 6 ani

Un tanar de 27 de ani originar din Cluj, suspectat ca ar fi ucis o femeie in Marea Britanie, a fost prins de politisti, miercuri, 10 iulie. Pe numele barbatului exista un mandat european de arestare, emis de autoritatile britanice.

Guvernul londonez intentioneaza sa elimine fumatul din Marea Britanie

Guvernul de la Londra intentioneaza sa elimine fumatul din Marea Britanie pana in 2030, potrivit unor documente consultate de Daily Mail, a informat, ieri, Press Association.

PREMIERA. Vaccin HPV pentru baieti, in Marea Britanie

Aproape 100. 000 de cazuri de cancer ar putea fi prevenite in Marea Britanie in urmatorii 40 de ani c.

Marea Britanie si Franta vor trimite trupe militare suplimentare in Siria, la solicitarea Statelor Unite

Intr-o victorie majora pentru echipa de securitate nationala a lui Donald Trump, Marea Britanie si Franta au acceptat sa trimita forte militare aditionale in Siria, pentru a umple vidul lasat de retragerea trupelor americane, au declarat surse familiare cu acest demers pentru revista Foreign Policy.

Guvernul de la Londra vrea sa elimine fumatul din Marea Britanie pana in 2030

Guvernul de la Londra vrea sa elimine fumatul din Marea Britanie pana in 2030, potrivit unor documen.

Guvernul de la Londra vrea sa elimine fumatul din Marea Britanie pana in 2030

Guvernul de la Londra planuieste implementarea unor masuri complexe pentru a elimina fumatul din Marea Britanie, pana in anul 2030, potrivit unor documente oficiale consultate de Daily Mail.

Anunturi in limba romana pe autostrazile din Marea Britanie

Semnele digitale de circulatie de pe autostrazile din Marea Britanie vor afisa mesaje in mai multe limbi, inclusiv limba romana, pentru a-i ajuta pe soferii de camioane de peste hotare sa se orienteze mai usor in cazul unor lucrari rutiere.

Ministrul iranian de Externe face apel la Marea Britanie sa elibereze imediat petrolierul capturat in Gibraltar

Capturarea petrolierului iranian de catre Marea Britanie a creat un precedent periculos si trebuie sa se incheie acum, a afirmat ministrul iranian de Externe, Javad Zarif, pe Twitter, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )