Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boris Johnson a vorbit cu regina Elizabeth a II-a dupa decizia Curtii Supreme

Hotnews Hotnews,
 Boris Johnson a vorbit cu regina Elizabeth a II-a dupa decizia Curtii Supreme

Primul ministru britanic Boris Johnson a vorbit cu regina Elizabeth a II-a dupa ce Curtea Suprema a decis ca a actionat ilegal cand a sfatuit-o sa suspende Parlamentul cu doar cateva saptamani inainte de Brexit, a declarat marti un oficial guvernamental, citat de Reuters. continuă pe Hotnews

UPDATE Boris Johnson se pronunta pentru alegeri anticipate, dupa decizia Curtii Supreme

Boris Johnson a cerut marti alegeri anticipate, dupa ce Curtea Suprema a declarat ilegala decizia premierului eurosceptic de a suspenda Parlamentul, anunta AFP.

Marea Britanie: Premierul Boris Johnson contraataca si solicita alegeri anticipate, dupa ce Tribunalul Suprem a decis ca suspendarea activitatii Parlamentului este ilegala

Decizie de ultima ora a premierului britanic dupa ce Tribunalul Suprem din Regatul Unit a decis ca suspendarea Parlamentului timp de cinci saptamani este ilegala. Boris Johnson a solicitat, marti,.

Regina Elisabeta a II-a, atrasa fara voia sa in criza politica din Marea Britanie Putea monarhul sa refuze cererea lui Boris Johnson de suspendare a Parlamentului?

A fost regina Elisabeta a II-a folosita de catre Boris Johnson? Curtea Suprema, care a apreciat marti ca suspendarea Parlamentului de catre primul ministru a fost ilegala, a plasat suverana intr-o pozitie cel putin inconfortabila, scrie AFP.

Camera Comunelor isi reia activitatea intr-o atmosfera electrica dupa deruta judiciara a lui Boris Johnson

Deputatii britanici si-au reluat activitatea miercuri, catre ora locala 11. 30, ora Romaniei), intr-o atmosfera electrica, dupa hotararea istorica a Curtii Supreme, care a anulat decizia controversata a premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul, odata cu apropierea Brexitului, relateaza AFP.

Parlamentarii britanici s-au intors la munca dupa infrangerea in instanta suferita de Boris Johnson. Situatia incomoda a reginei

Deputatii britanici s-au intors la munca, miercuri, a doua zi dupa ce Curtea Suprema a declarat drept ilegala, nula si neavenita decizia premierului Boris Johnson de a suspenda activitatea Parlamentului inainte de Brexit, prevazut la 31 octombrie. intors de la New York, seful Guvernului britanic se afla acum intr-o pozitie ingrata.

VIDEO Reactia premierului Boris Johnson dupa ce Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului britanic este ilegala

Premierul britanic Boris Johnson a spus ca va respecta verdictul Curtii Supreme a Marii Britanii, care a stabilit ca decizia sa de a suspenda Parlamentul a fost ilegala.

Brexit VIDEO Boris Johnson a pierdut batalia in instanta. Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului a fost ilegala. Opozitia cere demisia premierului

Curtea Suprema din Marea Britanie a stabilit, marti, ca decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul pentru o perioada de cinci saptamani a fost ilegala. Premierul Johnson, care se afla la New York pentru summitul ONU, a lasat sa se inteleaga ca nu exclude o noua suspendare chiar daca hotararea justitiei ii va fi defavorabila. Liderii Opozitiei ii transmit insa ca trebuie sa ia in calcul demisia.

Brexit: Care sunt scenariile posibile, dupa decizia Curtii supreme

Curtea suprema britanica a adaugat un nou episod spectaculos la saga Brexit, declarand ilegala decizia premierului eurosceptic Boris Johnson de a suspenda Parlamentul, o decizie care a antrenat imediat cereri de demisie, scrie AFP.

Nou impas privind Brexit-ul! Boris Johnson a avertizat ca sunt sanse mici sa se obtina progrese

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat luniin marja Adunarii Generale a ONU de la New York ca sunt sanse mici sa se obtina progrese in privinta Brexit-ului. Johnson va discutab despre acest.

Boris Johnson provoaca rasete la ONU

Boris Johnson a sustinut marti, la ONU, un discurs departe de teme diplomatice traditionale si de Br.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )