Libnet.ro
UNICEF

06:45

Brexit VIDEO Boris Johnson a pierdut batalia in instanta. Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului a fost ilegala. Opozitia cere demisia premierului

Hotnews Hotnews,
 Brexit VIDEO Boris Johnson a pierdut batalia in instanta. Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului a fost ilegala. Opozitia cere demisia premierului

Curtea Suprema din Marea Britanie a stabilit, marti, ca decizia premierului Boris Johnson de a suspenda Parlamentul pentru o perioada de cinci saptamani a fost ilegala. Premierul Johnson, care se afla la New York pentru summitul ONU, a lasat sa se inteleaga ca nu exclude o noua suspendare chiar daca hotararea justitiei ii va fi defavorabila. Liderii Opozitiei ii transmit insa ca trebuie sa ia in calcul demisia. continuă pe Hotnews

Nou impas privind Brexit-ul! Boris Johnson a avertizat ca sunt sanse mici sa se obtina progrese

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat luniin marja Adunarii Generale a ONU de la New York ca sunt sanse mici sa se obtina progrese in privinta Brexit-ului. Johnson va discutab despre acest.

VIDEO Reactia premierului Boris Johnson dupa ce Curtea Suprema a decis ca suspendarea Parlamentului britanic este ilegala

Premierul britanic Boris Johnson a spus ca va respecta verdictul Curtii Supreme a Marii Britanii, care a stabilit ca decizia sa de a suspenda Parlamentul a fost ilegala.

Boris Johnson avertizeaza: Nu va asteptati la progrese privind Brexit-ul la discutiile de la New York

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat luni ca sunt sanse mici sa fie obtinute progrese in privinta Brexit-ului la discutiile pe care le va avea in marja Adunarii Generale a ONU de la New York, potrivit Reuters.

Brexit: Se cere demisia lui Boris Johnson

Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, l-a indemnat marti pe premierul britanic Boris Johnson s.

Partidul Conservator al lui Boris Johnson continua sa conduca in sondajele din Marea Britanie

Partidul Conservator al premierului Marii Britanii, Boris Johnson, are un avans de 15 procente fata de principala formatiune de opozitie, Partidul Laburist, potrivit unui sondaj de opinie dat publicitatii sambata, in contextul unor posibile alegeri anticipate cauzate de impasul privind Brexit.

CURTEA SUPREMA A MARII BRITANII: Suspendarea Parlamentului de catre Boris Johnson este ilegala

Curtea Suprema a regatului Unit a gasit marti ilegala suspendarea Parlamentului decisa de catre premierul Boris Johnson.

Regina Elisabeta a II-a, atrasa fara voia sa in criza politica din Marea Britanie Putea monarhul sa refuze cererea lui Boris Johnson de suspendare a Parlamentului?

A fost regina Elisabeta a II-a folosita de catre Boris Johnson? Curtea Suprema, care a apreciat marti ca suspendarea Parlamentului de catre primul ministru a fost ilegala, a plasat suverana intr-o pozitie cel putin inconfortabila, scrie AFP.

UPDATE Boris Johnson se pronunta pentru alegeri anticipate, dupa decizia Curtii Supreme

Boris Johnson a cerut marti alegeri anticipate, dupa ce Curtea Suprema a declarat ilegala decizia premierului eurosceptic de a suspenda Parlamentul, anunta AFP.

Marea Britanie: Premierul Boris Johnson contraataca si solicita alegeri anticipate, dupa ce Tribunalul Suprem a decis ca suspendarea activitatii Parlamentului este ilegala

Decizie de ultima ora a premierului britanic dupa ce Tribunalul Suprem din Regatul Unit a decis ca suspendarea Parlamentului timp de cinci saptamani este ilegala. Boris Johnson a solicitat, marti,.

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Tribunalul Suprem considera ilegala suspendarea Parlamentului britanic

Lovitura pentru premierul conservator Boris Johnson! Suspendarea Parlamentului Britanic timp de cinci saptamani este ilegala, a decis marti Tribunalul Suprem din Regatul Unit. Cei 11 judecatori ai instantei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )