Libnet.ro
UNICEF

21:15

Bosch a deschis oficial centrul de cercetare si dezvoltare din Cluj

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bosch a deschis oficial centrul de cercetare si dezvoltare din Cluj

Concernul german Bosch a deschis oficial luna aceasta noul centru de cercetare si dezvoltare din Cluj, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Primul centru de cercetare si dezvoltare Bosch din Romania si-a inceput activitatea la Cluj

Primul centru de cercetare si dezvoltare Bosch din Romania a fost deschis, oficial, in luna noiembrie, la Cluj. Prin dezvoltarea de algoritmi de procesare a imaginilor pentru sistemele avansate de asistenta pentru soferi, inginerii romani vor contribui la realizarea viziunii Bosch de conducere automata si fara accidente. Fabrica se va deschide anul viitor.

Bosch a deschis la Cluj un centru de cercetare care lucreaza si pentru dezvoltarea masinilor autonome

Bosch a deschis oficial in luna noiembrie noul centru de cercetare si dezvoltare din Cluj, inginerii angajati fiind trimisi in prealabil la training in diferite unitati de cercetare Bosch din Germania si Ungaria. Inginerii lucreaza la crearea unor masini capabile sa se conduca singure datorita unor sisteme avansate de asistenta la franare, parcare si manevrarea autoturismului. Bosch are 2. 000 de angajati in tara si numarul va creste si in 2014.

Laser unic in Romania pentru spitalul TBC din Cluj.

Un aparat laser cu scop medical, unic in Romania, a intrat in dotarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj. Intrarea in folosinta a acestui aparat a prilejuit si o operatie chirurgicala in premiera in Romania, realizata de echipa de medici condusa de seful sectiei de chirurgie toracica, Dan Nicolau. Este vorba de inlaturarea laparoscopica a metastazelor pulmonare multiple. Utilizarea acestui aparat reduce in mod semnificativ perioada pe care trebuie sa o petreaca in spital, .

TOP CE: Volkswagen, cel mai mare investitor privat in cercetare-dezvoltare, la nivel mondial. Premiera pentru o companie din UE

Producatorul german de automobile Volkswagen este cel mai mare investitor privat in domeniul cercetarii si dezvoltarii, la nivel mondial, aceasta fiind pentru prima data incepand din 2004 cand o intreprindere din Uniunea Europeana ajunge in aceasta pozitie, a informat, luni, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

A fost inaugurata de doua ori. De ce vrea Sova ancheta pentru costurile de 140 de milioane euro ale centurii din Cluj

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, a declarat, joi, la deschiderea centurii ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca, Valcele-Apahida, ca va cere o ancheta pentru a stabili de ce constructia a costat peste 140 de milioane euro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )