Libnet.ro
UNICEF

07:30

Laser unic in Romania pentru spitalul TBC din Cluj.

România Liberă România Liberă,
Laser unic in Romania pentru spitalul TBC din Cluj.

Un aparat laser cu scop medical, unic in Romania, a intrat in dotarea Spitalului de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj. Intrarea in folosinta a acestui aparat a prilejuit si o operatie chirurgicala in premiera in Romania, realizata de echipa de medici condusa de seful sectiei de chirurgie toracica, Dan Nicolau. Este vorba de inlaturarea laparoscopica a metastazelor pulmonare multiple. Utilizarea acestui aparat reduce in mod semnificativ perioada pe care trebuie sa o petreaca in spital, . continuă pe România Liberă

Incendiu la Spitalul Floreasca, din Capitala

Incendiu, luni dimineata, la Spitalul Floreasca din Capitala. Din primele informatii, nu sunt persoane care sa fi inhalat monoxid de carbon. Stire in curs de.

Un elev din Cluj sustine ca a fost ABUZAT SEXUAL la scoala

Un elev de clasa a sasea din Cluj sustine ca a fost abuzat sexual de colegii lui chiar la scoala. Parintii reclama faptul ca mai multi baieti le-au batjocorit copilul. Inspectorul scolar spune, insa, ca.

INCENDIU la spitalul Floreasca din Capitala.

Un incendiu a izbucnit, luni dimineata, la spitalul Floreasca din Capitala. Cauza incendiului se pare ca a fost un scurtcircuit la un panou electric. Unul dintre etajele spitalului Floreasca a fost plin de fum, dar pacientii nu s-au intoxicat si nu au fost evacuati din spital. O persoana, cel mai probabil o asistenta, a sunat la 112 in jurul orei sapte dimineata, iar trei echipaje de pompierii s-au deplasat de urgenta la spital si au lichidat incendiul.

Lucia Varga anunta un proiect-pilot pentru vanzarea doar din depozite a lemnului exploatat

Ministrul delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, Lucia Varga, a anuntat sambata, la Zalau, initierea un proiect-pilot ce are in vedere trecerea de la vanzarea lemnului estimat inainte de exploatarea din padure la vanzarea lemnului masurat in cadrul unor depozite in care va putea fi realizata si prelucrarea sa primara, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )