Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bosch a investit 70 milioane euro intr-o fabrica de componente auto

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bosch a investit 70 milioane euro intr-o fabrica de componente auto

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

Bosch a inaugurat in Cluj o fabrica de componente auto, investitie de peste 70 milioane euro

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane de euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul.

Bosch a deschis la Jucu o fabrica de componente auto si angajeaza sute de oameni

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an.

Deficitul comercial a crescut cu aproape 40 milioane euro

Deficitul comercial FOB-CIF in trimestrul I 2014 a fost de 5024,6 milioane lei 1117,9 milioane euro), mai mare cu 298,5 milioane lei 40,5 milioane euro) decat cel inregistrat in trimestrul I 2013, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica astazi.

LeasePlan Romania arata cifre in crestere si are 35 milioane euro de cheltuit pe masini noi pana la final de 2014

LeasePlan Romania a ajuns la flota de masini administrate de 9. 601 autovehicule, la sfarsitul lunii aprilie din acest an, cu 23,2% mai mare deact era in aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, in primele patru luni, LeasePlan Romania si-a majorat cifra de afaceri cu 5%, iar portofoliul a ajuns la 78,9 milioane euro +7,3%), existand un buget de 35 milioane euro pentru investitii in noi autovehicule, urmand sa atinga 10. 000 unitati in administrare si sa-si consolideze pozitia de lider pe aceasta piata.

Investitii de 127 milioane euro in infrastructura de apa si canalizare din judetul Brasov

Compania Apa Brasov deruleaza un proiect de reabilitare si extindere a sistemelor de apa si canalizare in judetul Brasov in valoare de 565,64 milioane lei 127,06 milioane euro), finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu POS Mediu), potrivit informatiilor publicate de companie.

Bosch a inaugurat la Cluj o fabrica la care numarul de angajati va ajunge la 750 spre final de an

Bosch a inaugurat vineri la Cluj o noua unitate de productie unde grupul german va produce componente electronice si dispozitive de control pentru industria auto din Europa. Investitiile au fost de peste 70 milioane euro, iar numarul de angajati va ajunge la 750 spre final de an.

Bosch a deschis la Jucu o fabrica de componente auto, investitie de peste 70 mil. euro

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioaneeuro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an.

Olandezii de la FrieslandCampina revitalizeaza brandul Napolact la el acasa. Investitie de 100.000 euro intr-un nou magazin

Grupul olandez FrieslandCampina, proprietarul Napolact si unul dintre cei mai importanti jucatori din industria lactatelor, a investit peste 100. 000 de euro in relansarea celui mai vechi magazin Napolact din Cluj-Napoca, parte dintr-o campanie de.

Investitie de 120 milioane euro din fonduri europene pentru decontaminarile Petrom

Romania va investi, in urmatorii doi ani, aproape 120 milioane de euro, din fonduri europene, pentru indeplinirea obligatiilor de reabilitare a siturilor contaminate, asumate prin Legea privind privatizarea Petrom, se arata intr-un proiect de HG lansat in dezbatere pe site-ul Ministerului Mediului.

Hidroelectrica a vandut vineri, pe Bursa, energie de 18,5 milioane euro

In cadrul sedintei de licitatie din data de 9 mai 2014 organizata de PCCB- OPCOM, Hidroelectrica a incheiat 5 contracte cu Arelco Power si 3 cu Electrica Furnizare privind vanzarea unei cantitati de 431. 360 MWh, cu livrare in perioada 19 mai 2014 - 30 iunie 2015, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )