Libnet.ro
UNICEF

13:30

Deficitul comercial a crescut cu aproape 40 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficitul comercial a crescut cu aproape 40 milioane euro

Deficitul comercial FOB-CIF in trimestrul I 2014 a fost de 5024,6 milioane lei 1117,9 milioane euro), mai mare cu 298,5 milioane lei 40,5 milioane euro) decat cel inregistrat in trimestrul I 2013, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica astazi. continuă pe Ziarul Bursa

INS: Deficitul comercial a urcat la 1,1 miliarde de euro in primul trimestru

Deficitul comercial a urcat usor in primul trimestru, cu 40 milioane euro, la 1,1 miliarde euro, desi exporturile au avut un ritm de crestere mai mare decat importurile, cu 10,1% la 12,7 miliarde euro, comparativ cu 9,6% pentru importuri, potrivit datelor INS. Acestea au ajuns la 13,8 miliarde euro.

Investitie de 120 milioane euro din fonduri europene pentru decontaminarile Petrom

Romania va investi, in urmatorii doi ani, aproape 120 milioane de euro, din fonduri europene, pentru indeplinirea obligatiilor de reabilitare a siturilor contaminate, asumate prin Legea privind privatizarea Petrom, se arata intr-un proiect de HG lansat in dezbatere pe site-ul Ministerului Mediului.

Banca Transilvania ia un imprumut de 40 milioane de dolari de la IFC

Banca Transilvania imprumuta 40 milioane de dolari de la IFC, divizia de investitii a Bancii Mondiale, fonduri destinate consolidarii bazei de capital.

LeasePlan Romania arata cifre in crestere si are 35 milioane euro de cheltuit pe masini noi pana la final de 2014

LeasePlan Romania a ajuns la flota de masini administrate de 9. 601 autovehicule, la sfarsitul lunii aprilie din acest an, cu 23,2% mai mare deact era in aceeasi perioada a anului trecut. Totodata, in primele patru luni, LeasePlan Romania si-a majorat cifra de afaceri cu 5%, iar portofoliul a ajuns la 78,9 milioane euro +7,3%), existand un buget de 35 milioane euro pentru investitii in noi autovehicule, urmand sa atinga 10. 000 unitati in administrare si sa-si consolideze pozitia de lider pe aceasta piata.

Bosch a investit 70 milioane euro intr-o fabrica de componente auto

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioane euro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an.

Investitii de 127 milioane euro in infrastructura de apa si canalizare din judetul Brasov

Compania Apa Brasov deruleaza un proiect de reabilitare si extindere a sistemelor de apa si canalizare in judetul Brasov in valoare de 565,64 milioane lei 127,06 milioane euro), finantat prin Programul Operational Sectorial Mediu POS Mediu), potrivit informatiilor publicate de companie.

Cresterea exporturilor nu a reusit sa opreasca adancirea deficitului comercial in primul trimestru

Deficitul comercial a urcat usor in primul trimestru cu 40 milioane euro, la 1,1 miliarde euro, desi exporturile au avut un ritm de crestere mai mare decat importurile, cu 10,1% la 12,7 miliarde euro, comparativ cu 9,6%, la 13,8 miliarde euro, potrivit.

Anchor Grup investeste 10 milioane euro in modernizarea Plaza Romania

Anchor Grup, unul dintre cei mai puternici dezvoltatori imobiliari de pe piata romaneasca, investeste 10 milioane de euro in renovarea Plaza Romania, ca parte a unei strategii prin care urmareste modernizarea si repozitionarea centrului comercial pe piata mall-urilor de proximitate.

Tranzactii de aproape 723 milioane de lei la BVB, in aceasta saptamana

Valoarea totala tranzac and tionata in aceasta saptamana la Bursa de Valori Bucure and sti s-a cifrat la 722,92 milioane de lei, in cre and stere cu 78,5%, din care 291,18 milioane de lei au reprezentat tranzac and tiile cu ac and tiuni, potrivit analizei Puls Capital realizata de casa de brokeraj Intercapital Invest.

Banca Transilvania va distribui gratuit conducerii si angajatilor aproape 10 milioane de actiuni

Banca Transilvania a hotarat, prin rezolutia Consiliului de Administratie din 29 aprilie, ca un numar de 9,8 milioane de actiuni sa fie alocate gratuit membrilor CA si altor angajati din cadrul bancii, informeaza un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )