Libnet.ro
UNICEF

13:45

Bosch va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro pentru o investitie de 33 de milioane de euro la Blaj

Adevărul Adevărul,
Bosch va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro pentru o investitie de 33 de milioane de euro la Blaj

Bosch Rexroth va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane de euro, aprobat de Ministerul Finantelor, pentru a realiza o investitie de peste 33 de milioane de euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule la Blaj, prin care va genera circa 570 de locuri de munca. continuă pe Adevărul

Bosch primeste ajutor de stat de 16,6 milioane euro, pentru fabrica de la Blaj

Ministerul Finantelor Publice MFP) anunta ca a aprobat un ajutor de stat in valoare de 16,6 milioane euro catre societatea Bosch Rexroth, in vederea realizarii unei investitii cu o valoare de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba).

Ajutor de stat pentru Bosch pentru o investitie de 33 mil. EUR la Blaj

Bosch Rexroth va primi un ajutor de stat de 16,6 milioane euro, aprobat de Ministerul Finantelor, pentru a realiza o investitie de peste 33 milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule la Blaj,.

Comisia Europeana a aprobat ajutor de stat de 167 milioane lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar ajutorul de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara).

Comisia Europeana a aprobat ajutor de stat de 167 milioane lei pentru CE Hunedoara

Comisia Europeana CE) a aprobat temporar ajutorul de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara CE Hunedoara).

Deichmann a vandut incaltaminte in valoare de 66 milioane euro, pe piata noastra

Retailerul german de incaltaminte Deichmann a deschis patru magazine anul trecut in Romania si a vandut 2,76 milioane de perechi de incaltaminte, cu o valoare de 293,3 milioane lei 66 milioane euro), in crestere cu 16,8% fata de 2013, a anuntat compania.

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Omar Hayssam

Medicul Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a.

Mohamad Yassin, arestat definitiv pentru ca ar fi cerut 2 milioane euro pentru eliberarea lui Hayssam

Mohamad Yassin a fost arestat, in urma unei decizii definitive a Curtii de Apel Bucuresti CAB), fiind acuzat de trafic de influenta, dupa ce ar fi cerut aproximativ doua milioane de euro pentru a interveni in obtinerea unei decizii de anulare a pedepsei cu inchisoarea a lui Omar Hayssam, scrie Mediafax.

Comisia Europeana a aprobat temporar un ajutor de stat de 167 de milioane lei pentru Complexul Energetic Hunedoara

Comisia Europeana a aprobat pentru o perioada de sase luni un ajutor de salvare, in valoare de 167 de milioane lei aproximativ 37,7 milioane euro), acordat de autoritatile romane Complexului Energetic Hunedoara. Potrivit expertilor CE, ajutorul de stat este in concordanta cu normele UE privind salvarea si restructurarea intreprinderilor aflate in dificultate). El este limitat la suma necesara Complexului Energetic Hunedoara pentru a-si desfasura in continuare activitatile de exploatare a centralelor electrice in urmatoarele sase luni si pentru plata creditorilor.

FOTO Aparat de radioterapie de 1,6 milioane euro. A fost inaugurat al doilea Centru de Radioterapie la Timisoara

Spitalul privat OncoHelp a achizitionat un aparat de radioterapie in valoare de 1. 000 de euro. A fost inaugurat al doilea Centrul de Radioterapie din Timisoara.

Lichiditate de peste 3,82 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 16. 056,78 lei 3. 089,70 euro).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )