Libnet.ro
UNICEF

11:45

Box: Legendarul Roberto Duran a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Box: Legendarul Roberto Duran a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Panamezul Roberto Duran, legenda a boxului mondial, a fost spitalizat joi seara, el fiind testat pozitiv cu coronavirus, a anuntat pe Instagram fiul sau Robin, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Zeci de politisti de la Serviciul de Actiuni Speciale, in izolare, dupa ce un coleg al lor a fost testat pozitiv cu COVID-19 (VIDEO)

E alerta in Capitala, unde zeci de politisti au fost plasati in izolare, dupa ce au intrat in contact cu colegi ai lor infectati cu noul coronavirus. Printre cei infectati se afla si un agent din trupele.

Adria Tour: Goran Ivanisevic, directorul competitiei, testat pozitiv cu coronavirus

Goran Ivanisevic, directorul Adria Tour, a fost testat pozitiv cu coronavirus, la fel ca alte vedete implicate in turneul demonstrativ.

Premierul croat refuza sa intre in autoizolare dupa intalnirea sa cu Novak Djokovic, testat pozitiv la COVID-19

Premierul croat Andrej Plenkovic a declarat ca nu va intra in autoizolare dupa ce s-a intalnit cu Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, care a fost testat marti pozitiv pentru COVID-19.

Alerta la AS Monaco! Un jucator a fost depistat cu coronavirus

Un jucator al echipei franceze AS Monaco a fost testat pozitiv pentru Covid-19 si a fost plasat in c.

Dodon a fost testat pentru COVID-19 de doua ori inainte de a pleca la Moscova

Igor Dodon a declarat ca toate delegatiile oficiale care au fost invitate la parada militara de la Moscova, din 24 iunie, erau obligate sa fie testate de cateva ori pentru COVID-19. Presedintele tarii a anuntat ca si el a fost testat pentru COVID-19 de doua ori, inainte de plecarea in Federatia Rusa, dar si o data la sosirea in capitala rusa.

Focare de coronavirus la doua centre rezidentiale din judetul Iasi. 39 de copii au fost depistati pozitiv

La centrele rezidentiale din Pascani si Verseni, din judetul Iasi, 39 de copii au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Asta dupa ce, saptamana trecuta, 16 angajati de acolo au fost confirmati cu.

Antrenorul lui Novak Djokovic, testat pozitiv cu COVID-19. S-a infectat la turneul Adria Tour, la fel ca multi altii

Turneul Adria Tour, organizat de numarul 1 in tenisul mondial, Novak Djokovic, mai face o victima a noului coronavirus. Goran Ivanisevic 48 de ani), antrenorul tenismenului Novak Djokovic, a fost depistat.

Novak Djokovic, depistat pozitiv cu coronavirus. Liderul mondial al tenisului a spus recent ca refuza vaccinarea

Novak Djokovic, lider mondial in tenisul masculin, a anuntat astazi ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Tenismenul de 33 de ani a precizat ca nu a avut simptome.

Novak Djokovic, testat pozitiv cu coronavirus - Care este prima reactie a liderului ierarhiei ATP

Novak Djokovic este ultimul care intregeste lista jucatorilor testati pozitiv cu coronavirus, dupa ce a luat parte la Adria Tour, competitie demonstrativa organizata chiar de liderul ierarhiei ATP cu scopul strangerii de fonduri.

Tenismenul bulgar Grigor Dimitrov a ascuns infectarea cu COVID-19. Ar fi refuzat si testul pentru COVID-19

In weekend, tenismenul bulgar Grigor Dimitrov a confirmat faptul ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, printr-un mesaj pe Instagram adresat fanilor: Vreau sa-i anunt pe fanii si prietenii mei ca am.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )