Libnet.ro
UNICEF

06:00

Dodon a fost testat pentru COVID-19 de doua ori inainte de a pleca la Moscova

Adevărul Adevărul,
Dodon a fost testat pentru COVID-19 de doua ori inainte de a pleca la Moscova

Igor Dodon a declarat ca toate delegatiile oficiale care au fost invitate la parada militara de la Moscova, din 24 iunie, erau obligate sa fie testate de cateva ori pentru COVID-19. Presedintele tarii a anuntat ca si el a fost testat pentru COVID-19 de doua ori, inainte de plecarea in Federatia Rusa, dar si o data la sosirea in capitala rusa. continuă pe Adevărul

Elevii care au dat Bacalaureatul la geografie de doua ori in aceeasi zi. Cum a fost posibil

Elevi de la Colegiul National David Prodan din Cugir au sustinut proba la geografie, de la Bacalaureat 2020, de doua ori. Patru membri ai comisiei de examen au facut o greseala uriasa.

Bacalaureat 2020: Elevii de la un liceu din Cugir au sustinut de doua ori examenul la Geografie dupa ce mai intai au primit subiectele de anul trecut

Elevii Colegiului National David Prodan din Cugir Alba) care au participat la Bacalaureat au dat examenul la Geografie de doua ori. Aceasta, dupa ce initial ei au primit din partea comisiei de examen si au rezolvat subiectele de anul trecut, scrie Alba 24.

Box: Legendarul Roberto Duran a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Panamezul Roberto Duran, legenda a boxului mondial, a fost spitalizat joi seara, el fiind testat pozitiv cu coronavirus, a anuntat pe Instagram fiul sau Robin, potrivit AFP.

CORONAVIRUS |Zeci de politisti de la Serviciul de Actiuni Speciale, in izolare, dupa ce un coleg al lor a fost testat pozitiv cu COVID-19 (VIDEO)

E alerta in Capitala, unde zeci de politisti au fost plasati in izolare, dupa ce au intrat in contact cu colegi ai lor infectati cu noul coronavirus. Printre cei infectati se afla si un agent din trupele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )