Libnet.ro
UNICEF

01:05

Boybandul MAXIM lanseaza primul single oficial 50/50

Devorator Monden Devorator Monden,
Boybandul MAXIM lanseaza primul single oficial 50/50

Boybandul MAXIM lanseaza primul single oficial si se pregateste de prima prestatie pe scena: 50/50. Trupa de baieti descoperita de Adrian Sina in urma cu putin timp lanseaza primul single oficial: 50/50. Piesa a fost compusa chiar de liderul trupei Akcent in studiourile Premium Artist. Alexander, Bogdan, Marcus si Gabriel au starnit isterie online, pe . continuă pe Devorator Monden

Fresh! Giulia lanseaza primul single in engleza My life

Giulia a fost una dintre aparitiile spectaculoase de pe scena Romanian Music Awards, atat prin show-ul realizat, cat si prin look. Giulia a incantat publicul cu noua ei piesa My life, realizata in studiourile HaHaHa Production, care este primul single al artistei in limba engleza. Ora 21:00 a venit asa ca va las sa ascultati .

Trupa Activ revine si lanseaza primul single dupa 5 ani de pauza Play (Dance is back)

Formau una dintre cele mai cunoscute trupe romanesti pana sa intre intr-un con de umbra! Acum a revenit momentul lor! Trupa Activ s-a relansat! Si nu oriunde, ci chiar pe scena Romanian Music Awards! Dance is back ne anunta in urma cu cateva zile Avi, membrul trupei Activ. Indragita formatie a pregatit impreuna cu baietii .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )