Libnet.ro
UNICEF

08:15

Boyzone au lansat videoclipul piesei Love Will Save The Day!

Devorator Monden Devorator Monden,
Boyzone au lansat videoclipul piesei Love Will Save The Day!

Keith Duffy, Mikey Graham, Ronan Keating si Shane Lynch, membrii actuali ai celebrei formatii Boyzone, au lansat acum putin timp clipul oficial al celui mai nou single, intitulat Love Will Save The Day, care va fi inclus pe viitorul album al grupului, BZ20, ce va fi lansat pe 25 noiembrie. Noul clip Boyzone se remarca . continuă pe Devorator Monden

Arctic Monkeys au lansat videoclipul piesei One For The Road!

Noua piesa a formatiei britanice reprezinta cel de-al patrulea single oficial extras de pe albumul AM, material lansat de Arctic Monkeys luna trecuta. One For The Road se poate considera linistit un single cu acte in regula de vreme ce beneficiaza si de un clip oficial. Clipul realizat in alb-negru este simplu, actiunea acestuia concentrandu-se .

HOT! Fly Project lanseaza videoclipul piesei Toca Toca!

Baietii de la Fly Project lanseaza astazi videoclipul piesei Toca Toca, filmat pe acoperisul Rin Grand Hotel si realizat de regizorul Alex Ceausu impreuna cu echipa de productie Ador Media. Toata lumea s-a distrat la filmari, am uitat ca avem de filmat si ne-am comportat ca la un concert normal, ne mai aminteam de asta .

Enrique Iglesias are ganduri suicidare in videoclipul piesei Heart Attack!

Noul single al cantaretului spaniol beneficiaza acum si de un clip oficial care a avut premiera pe 25 octombrie. In cadrul acestuia Enrique Iglesias are si o invitata speciala si anume pe actrita Camilla Belle care joaca in clip rolul iubitei artistului. In videoclipul regizat de Colin Tilley cantaretul are ganduri suicidare dupa ce isi .

Rudimental au lansat clipul piesei Free feat. Emeli Sande + un remix al piesei in colaborare cu Nas!

Free, produsa de Amir Amor, Kesi Dryden, Piers Aggett si Leon Rolle, reprezinta cel de-al saselea single extras de pe albumul de debut al formatiei Rudimental, intitulat Home, care a fost lansat anul acesta in aprilie. Noul single al grupului britanic, in colaborare cu talentata Emeli Sande, beneficiaza acum si de un clip oficial, foarte .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2736 seconds )