Libnet.ro
UNICEF

13:15

Boyzone vor reveni cu un nou album BZ20!

Devorator Monden Devorator Monden,
Boyzone vor reveni cu un nou album BZ20!

Celebra formatie irlandeza care a facut ravagii in topurile anilor 90 cu hiturile lor isi vor incanta fanii cu un nou material, intitulat BZ20. Acesta va fi cel de-al doilea album lansat de formatie in formula de patru membri, Stephen Gately, cel de-al cincilea, decedand in octombrie 2009 din cauza unor probleme congenitale la inima. continuă pe Devorator Monden

Sean Paul va reveni cu un nou album intitulat Full Frequency! Vezi aici tracklistul materialului!

Octombrie este luna in care vom avea ocazia sa ne delectam cu cel de-al saselea album din cariera artistului jamaican, intitulat Full Frequency. Deocamdata insa nu se stie o data exacta de lansare a materialului. De pe viitorul album Sean Paul a lansat doua single-uri, Other Side Of Love, respectiv Entertainment feat. Juicy J .

Anda Adam lanseaza un nou album AMO!

Cu o cariera muzicala de peste 14 ani, un stil inconfundabil, un timbru vocal plin de senzualitate si un corp de invidiat, Anda Adam lanseaza un nou album: AMO. Materialul AMO include cele mai mari hit-uri ale sale din ultimii ani. Printre cele 12 hit-uri adunate pe disc se numara si piesele AMO, Daca ar .

Nicki Minaj va lansa un nou album in 2014!

Excentrica rapperita este pregatita sa revina in atentia fanilor sai cu un nou material, al treilea din cariera sa, care urmeaza a fi lansat in 2014. In ultima perioada Nicki Minaj a fost foarte ocupata cu show-ul de talente American Idol, in cadrul caruia este membru al juriului, si cu filmarile primului sau film, The .

TLC vor lansa un album greatest hits 20! Vezi aici coperta si tracklistul!

Una dintre cea mai bine vanduta formatie feminina din toate timpurile revine in atentia publicului cu un album greatest hits care cuprinde cele mai cunoscute hituri ale fetelor lansate de-a lungul carierei lor. TLC nu au mai lansat niciun album din anul 2002 de cand Lisa Left Eye Lopes a murit intr-un accident de masina.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )