Libnet.ro
UNICEF

22:00

Brad Pitt, lovit in fata, pe covorul rosu, la premiera filmului Maleficent

Adevărul Adevărul,
Brad Pitt, lovit in fata, pe covorul rosu, la premiera filmului Maleficent

Actorul Brad Pitt a fost lovit in fata de un barbat, in timp ce semna autografe la premiera de la Hollywood a filmului Maleficent, in care partenera sa de viata, Angelina Jolie, joaca rolul principal. continuă pe Adevărul

FOTO Brad Pitt, lovit in fata, pe covorul rosu, la premiera filmului Maleficent

Actorul Brad Pitt a fost lovit in fata de un barbat, in timp ce semna autografe la premiera de la Hollywood a filmului Maleficent, in care partenera sa de viata, Angelina Jolie, joaca rolul principal.

Brad Pitt a fost agresat la premiera filmului Maleficent

Actorul Brad Pitt a fost lovit in fata de un barbat, in timp ce semna autografe la premiera de la Hollywood a filmului Maleficent, in care partenera sa de viata, Angelina Jolie .

Brad Pitt, lovit in fata la premiera filmului Angelinei Jolie

Nu toata lumea il iubeste pe Brad Pitt. Starul a fost lovit de un barbat la premiera filmului iubitei lui, Angelina Jolie, Maleficent.

Actorul Brad Pitt a fost atacat de un fan, in timpul unei sesiuni de autografe la Hollywood

Actorul american Brad Pitt a fost lovit in fata, in timp ce dadea autografe, la o premiera cinematografica, ieri, la Los Angeles, scrie CNN. Vedeta se afla la premiera filmului Maleficent, cand un fan a.

Incident penibil pe covorul rosu. Brad Pitt si-a luat un pumn in fata de la un barbat

Actorul Brad Pitt a fost lovit in fata de un barbat, in timp ce semna autografe la premiera de la Hollywood a filmului Maleficent, in care partenera sa de viata, Angelina Jolie, joaca rolul principal, .

VIDEO Brad Pitt a fost lovit in fata la premiera filmului Maleficent

Actorul Brad Pitt a primit o lovitura in fata miercuri seara, in momentul in care dadea autografe inaintea premierei de la Hollywood a celui mai recent film al Angelinei Jolie, Maleficent, scrie AFP.

Fata, unde tii mana?! Vedeta cu atingeri interzise pe covorul rosu

Daca vrei sa atragi atentia asupra ta, in mod cert nu trebuie sa ai complexe. A dovedit-o o actrita care a apelat la un gest extrem pe covorul rosu.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4981 seconds )