Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Brad Pitt a fost lovit in fata la premiera filmului Maleficent

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Brad Pitt a fost lovit in fata la premiera filmului Maleficent

Actorul Brad Pitt a primit o lovitura in fata miercuri seara, in momentul in care dadea autografe inaintea premierei de la Hollywood a celui mai recent film al Angelinei Jolie, Maleficent, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Brad Pitt a fost agresat la premiera filmului Maleficent

Actorul Brad Pitt a fost lovit in fata de un barbat, in timp ce semna autografe la premiera de la Hollywood a filmului Maleficent, in care partenera sa de viata, Angelina Jolie .

Brad Pitt, lovit in fata la premiera filmului Angelinei Jolie

Nu toata lumea il iubeste pe Brad Pitt. Starul a fost lovit de un barbat la premiera filmului iubitei lui, Angelina Jolie, Maleficent.

Actorul Brad Pitt a fost atacat de un fan, in timpul unei sesiuni de autografe la Hollywood

Actorul american Brad Pitt a fost lovit in fata, in timp ce dadea autografe, la o premiera cinematografica, ieri, la Los Angeles, scrie CNN. Vedeta se afla la premiera filmului Maleficent, cand un fan a.

Brad Pitt, lovit in fata, pe covorul rosu, la premiera filmului Maleficent

Actorul Brad Pitt a fost lovit in fata de un barbat, in timp ce semna autografe la premiera de la Hollywood a filmului Maleficent, in care partenera sa de viata, Angelina Jolie, joaca rolul principal.

FOTO Brad Pitt, lovit in fata, pe covorul rosu, la premiera filmului Maleficent

Actorul Brad Pitt a fost lovit in fata de un barbat, in timp ce semna autografe la premiera de la Hollywood a filmului Maleficent, in care partenera sa de viata, Angelina Jolie, joaca rolul principal.

Incident penibil pe covorul rosu. Brad Pitt si-a luat un pumn in fata de la un barbat

Actorul Brad Pitt a fost lovit in fata de un barbat, in timp ce semna autografe la premiera de la Hollywood a filmului Maleficent, in care partenera sa de viata, Angelina Jolie, joaca rolul principal, .

Un elev de clasa a VIII-a din Suceava a ajuns la spital dupa ce a fost lovit in abdomen de un coleg

Un elev de clasa a VIII-a din localitatea Satu Mare, judetul Suceava, a ajuns la Spitalul Judetean Suceava cu contuzie abdominala si ruptura de splina, dupa ce a fost lovit cu genunchiul de un coleg inaintea.

Copil de sapte ani in COMA, dupa ce a fost lovit de un camion MApN

Un copil in varsta de sapte ani din localitatea vranceana Golesti a fost transportat in coma la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce, in timp ce mergea pe bicicleta, a fost lovit de un camion apartinand.

Vrancea: Copil de 7 ani, in coma la spital dupa ce a fost lovit de un camion MApN

Un copil de 7 ani din localitatea Golesti, judetul Vrancea, a fost transportat in coma la spital, marti dupa-amiaza, dupa ce a fost lovit de un camion al MApN, in timp ce mergea cu bicicleta. Accidentul s-a.

Un copil de 7 ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovit la Golesti de un camion al Armatei

Un copil care circula cu bicicleta a fost lovit de un camion al Armatei si a ajuns in stare foarte grava la spital. Medicii depun eforturi pentru a-l stabiliza si a-i salva viata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )