Libnet.ro
UNICEF

21:45

BRAILA: Pesta porcina africana, confirmata in alte doua ferme

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRAILA: Pesta porcina africana, confirmata in alte doua ferme

Pesta porcina africana a fost confirmata in alte doua ferme din judetul Braila, aflate la circa patru kilometri de localitatea Ulmu. in prezent, autoritatile pregatesc actiunea de eutanasiere a celor circa doua mii de animale din ferme. De la confirmarea primului caz de pesta porcina africana in judet, s-au inregistrat 123 de focare, dintre care unsprezece in exploatatii comerciale. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Pesta porcina africana inchide targuri, dar nu opreste comertul cu porci direct din grajd. Ce poti sa patesti daca nu esti atent ce carne cumperi

Crescatorii de porci din Buzau, judet in care au fost depistate cazuri de pesta porcina africana, vand animalele fara nicio garantie asupra sanatatii. Autoritatile sanitar-veterinare atrag atentia celor care comercializeaza porci ca au anumite obligatii, avand in vedere numarul mare de focare de pesta porcina din tara.

ANSVSA: Despagubiri de 6,5 milioane de lei, achitate in localitatile afectate de pesta porcina din judetul Ialomita

Pesta porcina africana evolueaza in 295 de localitati din 18 judete, cu un numar de 1. 131 de focare, si 381 de cazuri la mistreti, anunta Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA). Pana in prezent, au fost despagubiti aproape 8. 200 de proprietari, valoarea totala a platilor fiind de aproximativ 208 milioane de lei.

The Sunday Times: Rusia, suspectata de implicare in alte doua asasinate in Marea Britanie

Rusia ar avea legatura cu alte doua asasinate comise in ultimii ani in Marea Britanie, potrivit unor probe descoperite de anchetatorii britanici care se ocupa de investigatia in cazul otravirii fostului dublu agent rus Serghei Skripal si a fiicei sale Iulia in luna martie in orasul Salisbury din Anglia, potrivit publicatiei The Sunday Times.

ANSVSA: 100 de focare de pesta 24 de cazuri la mistret in Baragan

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 295 de localitati din 18 judete, cu un numar de 1. 131 focare dintre care 18 in exploatatii comerciale) si 381 de cazuri la mistreti. in total au fost eliminati 362. 648 de porci afectati de boala, a anuntat ANSVSA in urma cu doua zile.

Accident cumplit in judetul Neamt. O persoana a murit, iar alte doua, printre care un copil sunt in coma

Un barbat a murit, iar copilul lui de 11 ani si sotia sunt in coma. Este bilantul unui teribil accident care a avut loc in judetul Neamt. Doua masini s-au izbit frontal, iar vinovat, spun martorii,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )