Libnet.ro
UNICEF

10:45

Brasov: Un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 124

B1 B1,
Brasov: Un barbat a murit din cauza gripei. Numarul deceselor a ajuns la 124

Un barbat din Brasov, in varsta de 48 de ani, a murit din cauza gripei, numarul total al persoanelor ajungand la 124. Barbatul nu era imunizat antigripal si nu avea alte probleme de sanatate, scrie. continuă pe B1

Numarul deceselor cauzate de gripa a ajuns la 124

Un barbat de 48 de ani din judetul Brasov a murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand, astfel, la 124. in sezonul 2017 2018, numarul cazurilor confirmate de gripa a ajuns la 1. 734, potrivit datelor furnizate, joi, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT), relateaza News. ro.

Un barbat din Brasov, ucis de gripa. Numarul imbolnavirilor a ajuns la 1.734

Gripa face o noua victima. Un barbat de 48 de ani din judetul Bratov a murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand, astfel, la 124. in sezonul 2017 2018, numarul cazurilor confirmate de gripa a ajuns la 1. 734, potrivit datelor furnizate, joi, de Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT).

Sibiu: Protest spontan la Spitalul de Pneumoftiziologie din cauza scaderii veniturilor (VIDEO)

Angajatii Spitaului de Pneumoftiziologie din Sibiu protesteaza din cauza scaderii veniturilor odata cu aplicarea noului regulament privind acordarea sporurilor. Oamenii tin foi pe care scrie Vrem sporurile.

Din cauza nerespectarii legii, 1,1 MILIARDE de EURO nu au fost virate la Pilonul II de pensii. Cu cati bani au ramas romanii in conturi dupa 10 ani de contributii (FOTO)

Conducerea Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) a facut marti o dezvaluire incredibila. Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9%.

Contributii de 1,1 miliarde de euro nu au fost virate la Pilonul II de pensii din cauza nerespectarii legii: Dupa 10 ani, romnii au sume cu 12,9% mai mici n conturile personale

Din cauza nerespectarii legii, romanii au acum, dupa 10 ani de Pilon II, sume cu 12,9% mai mici in contul personal decat ar fi avut daca legea ar fi fost respectata, iar impactul la nivelul Pilonul II este de 1,1 miliarde de euro contributii nevirate), arata conducerea APAPR Asociatia care reprezinta administratorii fondurilor de pensii private), intr-o prezentare sustinuta astazi in cadrul unor audieri in Comisia Economica din Senat.

VIDEOSuedia: A crescut numarul deceselor din cauza atacurilor cu grenade

O crestere puternica a incidentelor care implica explozii de grenade de mana a devenit emblematica in cazul cresterii ratei criminalitatii violente in orasele suedeze, potrivitBBC. Dispozitivele sunt usor de obtinut. Ele pot fi cumparate pentru doar cateva sute de coroane suedeze aproximativ 20 de lire sterline). in februarie 2017, presedintele american Donald Trump a legat problemele din Suedia de fluxul de migranti.

Ce simptome are boala necrutatoare din cauza caruia a murit Ionela Prodan

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan a murit, luni seara, in jurul orei 21:00, la varsta de 70 de ani. Anuntul a fost facut de fiica sa, Ana Maria Prodan Reghecampf, pe Facebook. Vedeta era.

Ce simptome are boala necrutatoare din cauza careia a murit Ionela Prodan

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan a murit, luni seara, in jurul orei 21:00, la varsta de 70 de ani. Anuntul a fost facut de fiica sa, Ana Maria Prodan Reghecampf, pe Facebook. Vedeta era.

Sindicalistii de la metrou au protestat la Ministerului Transporturilor din cauza bugetului Metrorex

Sute de reprezentanti ai Sindicatului Liber Metrou USLM) si ai Asociatiei Comerciantilor din Metrou au protestat joi la ora 13:00, in fata Ministerului Transporturilor. Marian Artimon, secretar general al.

Romanii au cu 1,1 miliarde de euro mai putin la Pilonul II din cauza nerespectarii graficului contributiilor

Nerespectarea graficului de crestere a contributiilor la pensiile administrate privat a dus la o acumulare mai mica cu 12,9% in conturile romanilor, in ultimii zece ani, impactul la nivelul Pilonulului II fiind de 1,1 miliarde de euro, potrivit prezentarii sustinute astazi de Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR) in Comisia economica din Senat, inforemeaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )