Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce simptome are boala necrutatoare din cauza careia a murit Ionela Prodan

B1 B1,
Ce simptome are boala necrutatoare din cauza careia a murit Ionela Prodan

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan a murit, luni seara, in jurul orei 21:00, la varsta de 70 de ani. Anuntul a fost facut de fiica sa, Ana Maria Prodan Reghecampf, pe Facebook. Vedeta era. continuă pe B1

Ce simptome are boala necrutatoare din cauza caruia a murit Ionela Prodan

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan a murit, luni seara, in jurul orei 21:00, la varsta de 70 de ani. Anuntul a fost facut de fiica sa, Ana Maria Prodan Reghecampf, pe Facebook. Vedeta era.

IONELA PRODAN A MURIT. Ce simptome are boala de care suferea indragita artista

IONELA PRODAN a murit marti seara, in jurul orei 21. 00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afectiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dadeau rezultate. IONELA PRODAN a murit. Celebra.

Charlize Theron se teme sa-si creasca copiii adoptati in America din cauza rasismului

Charlize Theron a declarat in ultimul interviu acordat revistei ELLE ca se teme pentru cei doi copii de culoare pe care i-a adoptat, din cauza faptului ca rasismul a luat amploare in America.

Gorj: Centru medical, inchis din cauza unui scandal amoros intre primar si o doctorita

Locuitorii din Albeni au ramas fara centrul medical din cauza unui scandal amoros intre primarul lor si o doctorita. Centrul de permanenta din localitatea gorjeana a functionat aproape sase luni. Acu.

Ucisa de o LIPOSUCTIE! O romanca de 36 ani A MURIT in Italia din cauza unui medic INCOMPETENT, dupa 9 luni de AGONIE (FOTO)

Caz incredibil in Italia! O romanca de doar 36 ani, Ana Maria Craciun, a murit in urma unei banale operatii de liposuctie. Tanara s-a stins din viata, in bratele sotului, dupa noua luni de agonie, desi.

O romanca si-a pierdut viata in Italia din cauza unui medic incompetent. Doctorul, cercetat pentru ucidere din culpa

O romanca de 36 de ani, Ana Maria Craciun, a murit in urma unei operatii simple de liposuctie. Femeie si-a pierdut viata dupa noua luni de agonie, cu toate ca primise asigurari ca interventia medicala.

Din cauza menopauzei, nu mai sunt atrasa sexual de sotul meu

Odatacu schimbarea varstei, viata de cuplu poate avea de suferit din foarte multe puncte de vedere. O cititoare the Guardian cere sfatul expertului in relatii al publicatiei in legatua cu viata ei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )