Libnet.ro
UNICEF

15:30

Brasov: Noi restrictii au fost adoptate. Masca va fi obligatorie peste tot

B1 B1,
Brasov: Noi restrictii au fost adoptate. Masca va fi obligatorie peste tot

In judetul Brasov au fost adoptate, miercuri, noi masuri legate de pandemie. Acestea cuprind obligativitatea purtarii mastii de protectie in toate spatiile publice inchise sau deschise, interzicerea. continuă pe B1

Cluj: Noi restrictii vor intra in vigoare. Masca va fi obligatorie peste tot

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat hotararea ca, incepand de miercuri, noi masuri restrictive vor intra in vigoare atat in Cluj, cat si incomuna Floresti. in urma.

Noi restrictii in Italia dupa explozia cazurilor de coronavirus

Italia isi intensifica restrictiile pe fondul cresterii cazurilor de coronavirusu in contextul in care Europa lupta cu al doilea val al pandemiei. Noi restrictii in Italia pe fondul pandemiei de.

Brasov: Masca, obligatorie in toate spatiile publice Fara grupuri mai mari de 6 persoane pe strazi

In judetul Brasov au fost instituite, miercuri, obligativitatea purtarii mastii de protectie in toate spatiile publice inchise sau deschise, interzicerea organizarii de evenimente private, a circulatiei in grupuri pietonale mai mari de sase persoane care nu apartin aceleiasi familii, precum si formarea unor asemenea grupuri, informeaza Agerpres.

CORONAVIRUS |Municipiul Dej intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie peste tot

Municipiul Dej intra in scenariul rosu in urma depasirii pragului de trei cazuri la mia de locuitori, iar noi masuri de restrictionare a activitatilor vor fi aplicate, potrivit someseanul. ro. Rata de.

Lista noilor masuri drastice care intra in vigoare de azi in Bucuresti. Masca va fi obligatorie peste tot

Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta s-a reunit, luni, pentru a stabili noile restrictiile pentru urmatoarele 14 zile in Capitala, ca urmare a faptului ca, duminica, rata de infectare cu.

Scolile si gradinitele din Craiova si localitatea Carcea trec in scenariul rosu, din 21 octombrie. Noi restrictii stabilite de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dolj

Scolile si gradinitele din Craiova vor trece in scenariul rosu, purtarea mastii de protectie devnie obligatorie in toate spatiile publice deschise, iar restaurantele si cafenelele se vor inchide. Decizia a.

Masca, obligatorie in toate spatiile publice din Bucuresti, incepand de la miezul noptii Scolile trec la cursuri exclusiv online

Cursurile se vor desfasura exclusiv online in scolile din Bucuresti, iar purtarea mastii va fi obligatorie in toate spatiile publice, incepand de marti, ora 0:00, a anuntat purtatorul de cuvant al prefecturii, dupa sedinta Comitetului Municipiului Bucuresti pentru situatii de urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )