Libnet.ro
UNICEF

18:00

Brasov: Orga mare a Bisericii Negre va fi restaurata anul viitor, dupa ce din cauza numarului mare de vizitatori s-a depus praf pe ea

Hotnews Hotnews,
 Brasov: Orga mare a Bisericii Negre va fi restaurata anul viitor, dupa ce din cauza numarului mare de vizitatori s-a depus praf pe ea

Orga mare a Bisericii Negre din Brasov va intra anul viitor intr-un amplu proces de curatare, dupa ce pe tuburile acesteia s-a depus un strat de praf, acesta fiind ridicat ca urmare a numarului mare de turisti ce viziteaza obiectivul, a spus organistul Bisericii Negre, Steffen Schlandt, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Primele informatii despre noua taxa auto! Soferii ar putea fi taxati de doua, incepand de anul viitor

Au aparut primele informatii despre noua taxa auto! Soferii ar putea fi taxati de doua ori, incepand de anul viitor. Prima oara la inmatriculare, in functie de capacitatea cilindrica a masinii. A doua.

Eugen Tomac (PMP) avertizeaza: PSD se pregateste sa se RAZBUNE pe diaspora. La alegerile prezidentiale de anul viitor vom avea din nou COZI de KILOMETRI!

Eugen Tomac lanseaza un avertisment sumbru privind alegerile prezidentiale din 2019. Liderul Partidului Miscarea Populara PMP) a afirmat ca la votul de anul viitor se vor forma in strainatate cozi de.

Anul viitor se poarta Versace! Iata cele mai cool outfit-uri pentru femei!

Femeia Versace este creativa, sigura pe ea, puternica si misterioasa. Este o aparitie iconica, iar colectia Versace pentru sezonul primavara-vara 2019 confirma acest lucru. Iata cele mai cool tinute propuse de Versace pentru vara viitoare, in cadrul Milano Fashion Week.

Metallica va canta in Romania anul viitor: cat costa biletele

Legendara formatie americana Metallica revine in Romania anul viitor, ca parte a unui turneu mondial, si va fi insotita de trupele Ghost si Bokassa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )