Libnet.ro
UNICEF

07:00

Brasovul este in topul judetelor cu cei mai experimentati elevi la proba de limba romana de la Bacalaureat

Adevărul Adevărul,
Brasovul este in topul judetelor cu cei mai experimentati elevi la proba de limba romana de la Bacalaureat

106 de candidati 62,86%) la proba de testare a competentelor lingvistice la limba si literatura romana din totalul de 149. 717 candidati evaluati au obtinut certificatul de utilizator experimentat. continuă pe Adevărul

Vasluiul ramane lider in topul judetelor cu cei mai multi someri din tara

Pentru a cincea luna consecutiv, judetul Vaslui ramane lider la nivel national in ceea ce priveste rata somajului, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Vaslui fiind inregistrati aproape 15. 000 de someri.

BAC 2013 Rezultatele finale la examenul oral de Limba romana: aproape 63% dintre absolventi au primit certificat de utilizator experimentat. Topul judetelor cu cele mai bune rezultate

Sase absolventi au fost dati afara din examenul oral de Limba romana pentru ca au incercat sa copieze, iar 62,86% dintre candidati au primit certificat de utilizator experimentat, anunta Ministerul Educatiei printr-un comunicat remis HotNews. ro. Bacalaureatul 2013 a debutat luni cu proba de evaluare a competentelor de comunicare in limba romana, la care au participat 149. 717 elevi. Spre deosebire, anul trecut la examenul oral de limba romana au participat aproape 160. 000 de elevi, dintre acestia 60,74% au obtinut certificatul de utilizator avansat si 19 au fost eliminati din examen pentru tentative de frauda.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Constanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgari

De cand il au primar pe Nicolae Robu, timisorenii au lasat-o mai moale cu Banatu-i frunceaInna renunta pentru o perioada sa mai puna poze pe Facebook: Mi s-a imbolnavit photoshop-istulConstanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgariANM a anuntat un cod de o culoare necunoscuta, despre care nimeni nu stie ce inseamnaMencinicopschi recomanda sa consumam margarina cu tot cu cutie: Acolo sunt toate vitaminele.

STUDIU. Oglinda, oglinjoara, unde-s cei mai grasi din tara?

Rivalitatile dintre provinciile istorice ale Romaniei si-au gasit o clasificare si-n planul masei corporale. Cel mai recent studiu realizat de Ponderas arata ca in topul obezitatii se afla ardelenii, urmati de banateni si de olteni. La polul opus, cu un stil de viata mai sanatos si o alimentatie pe masura sunt dobrogenii.

STUDIU. Oglinda, oglinjoara, unde-s cei mai grasi oameni din tara? Cauzele si efectele obezitatii la romani

Rivalitatile dintre provinciile istorice ale Romaniei si-au gasit o clasificare si-n planul masei corporale. Cel mai recent studiu realizat de Ponderas arata ca in topul obezitatii se afla ardelenii, urmati de banateni si de olteni. La polul opus, cu un stil de viata mai sanatos si o alimentatie pe masura sunt dobrogenii.

Unul dintre cei mai bogati moldoveni a preluat aproape 10% din actiunile Bancii de Economii

In cadrul a patru tranzactii la Bursa de Valori a Moldovei au fost vandute 9,42% din actiunile Bancii de Economii la un pret de 14 lei bucata. Cumparatorul este un milionar specializat in intermedierea unor tranzactii de acest fel.

Cei mai vechi martiri din Romania.

Muzeul de Istorie si Arheologie din orasul Tulcea gazduieste expozitia Sangele martirilor, care are in prim-plan racla in care au fost descoperiti sfintii martiri de la Niculitel, Zotikos, Attalos, Camasis si Phillippos. La vernisajul expozitiei Sangele martirilor, care a avut loc marti, au participat preoti condusi de Prea Sfintia Sa Visarion al Tulcei, oficialitati, dar si Victor Baumann, actualul director al muzeului, care este si autorul primelor cercetari arheologice desfasurate la .

Alin Simota, unul dintre cei mai bogati afaceristi din judetul Hunedoara, a fost ridicat de DIICOT

Afaceristul care este si patronul echipei de fotbal Jiul Petrosani a fost ridicat marti dimineata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Alba Iulia si dus la audieri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )