Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brasovul si-a depus oficial candidatura la Jocurile Olimpice de Iarna pentru Tineret din 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Brasovul si-a depus oficial candidatura la Jocurile Olimpice de Iarna pentru Tineret din 2020

Brasovul si-a depus oficial candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice de Iarna pentru Tineret din 2020, dupa succesul editiei din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European FOTE). continuă pe Ziarul Bursa

Brasovul vrea sa intre in istorie. Si-a depus candidatura pentru Jocurile Olimpice de Tineret din 2020

Daca Brasovul va fi declarat castigator, va fi prima Olimpiada organizata vreodata in Romania. O astfel de competitie ar face cunoscut Brasovul in intraga lume, deoare probele sportive sunt transmise in peste 100 de tari.

Brasovul ar putea gazdui Jocurile Olimpice de Iarna pentru Tineret 2020.

Primarul Brasovului, George Scripcaru, a anuntat, marti, ca au fost trimise Comitetului International Olimpic scrisori de intentie ca Brasovul sa gazduiasca Jocurile Olimpice de Iarna pentru Tineret 2020. George Scripcaru a spus ca a primit, marti, confirmarea de la presedintele Comitetului International Olimpic CIO) ca scrisoarea a fost depusa. Raspunsul a venit din partea lui Gilbert Felli, directorul executiv al CIO, care confirma primirea scrisorii de intentie pentru organizarea .

Razvan Burleanu si-a lansat oficial candidatura la presedintia Federatiei Romane de Fotbal

Razvan Burleanu, presedintele Federatiei de Minifotbal din Romania si al Federatiei Europene de Minifotbal, si-a anuntat, luni, candidatura oficiala la presedintia Federatiei Romane de Fotbal. De asemenea,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )