Libnet.ro
UNICEF

22:00

Brazii artificiali afecteaza mediul mai mult decat taierea celor naturali. Recomandarile specialistilor

Antena3 Antena3,
Brazii artificiali afecteaza mediul mai mult decat taierea celor naturali. Recomandarile specialistilor

Tot mai multi romani, in special cei care iubesc natura, s-au invatat sa cumpere pomi in ghiveci, pe care ii folosesc ani la rand. Pe piata sunt inclusiv firme care cedeaza pentru cateva zile un bradut de. continuă pe Antena3

O jurnalista din Teleorman, amenintata de conducerea postului Realitatea Plus. Umilinta mai mare decat asta nu am trait!

O jurnalista din Teleorman a fost amenintata de conducerea postului de televiziune Realitatea Plus. Jurnalista lucreaza in prezent la publicatia locala Liber in Teleorman, dar este si corespondent pentru agentia de presa Mediafax. Dar care sunt motivele pentru care aceasta a fost amenintata? Jurnalista umilita de Realitatea Plus Jurnalista Carmen Dumitrescu marturiseste intr-o postare pe .

Klaus Iohannis nu exclude ca Romania sa aloce, in viitor, mai mult de 2% din PIB pentru Aparare: Vom avea un nivel superior pentru militarii nostri si o crestere semnificativa a gradului de securitate a tarii

Presedintele Klaus Iohannis a participat, saptamana aceasta, la summitul NATO de la Londra. Seful statului a precizat, joi seara, la Palatul Cotroceni, ca nu exclude ca Romania sa aloce pe viitor mai mult de 2%.

Femeile au tulburari de somn mai frecvent decat barbatii. Care sunt motivele

Tulburarile de somn afecteaza mult calitatea vietii unei persoane. Potrivit unui raport cantitativ derulat in ianuarie 2017, 41% din romani au dificultati in a adormi, somnul este intrerupt pe parcursul noptii sau au dificutati de trezire.

BOMBA! CEA MAI IUBITA ARTISTA din Romania a aflat ca este iNSELATA cu o colega de scena! ABIA s-a aflat

Devaluiri socante in muzica populara. O celebra interpreta a povestit ca a fost inselata de sotul ei de foarte multe ori, dar nu au divortat. Mai mult decat atat, a ramas prietena chiar cu una dintre.

Cum arata testele PISA pe care mai mult de jumatate dintre elevii romani nu stiu sa le rezolve

Un text la prima vedere la care primesc mai multe intrebari, o problema despre concentratia de medicamente cu intrebari simple, o problema de geometrie simpla pe baza unei fotografii a unei ferme cu acoperisul in forma de piramida sunt numai cateva dintre modelele de teste PISA. Elevii romani s-au pregatit pentru testele PISA din 2018 dupa aceeasi brosura cu modele de exercitii din 2015. Rezultatele arata ca elevii romani au obtinut cele mai mici rezultate din 2009 incoace, mai slabe decit cele din din 2015 si 2012. HotNews va prezinta cateva modele de probleme pe care elevii ar trebui sa le rezolve in timpul testarii PISA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2628 seconds )