Libnet.ro
UNICEF

17:15

Brazilia isi pierde unul dintre cei mai buni jucatori! Dani Alves rateaza Campionatul Mondial din Rusia

Adevărul Adevărul,
Brazilia isi pierde unul dintre cei mai buni jucatori! Dani Alves rateaza Campionatul Mondial din Rusia

Fotbalistul lui PSG s-a accidentat la genunchi in ultimul meci jucat de echipa sa si va ajunge pe masa de operatie. continuă pe Adevărul

A murit unul dintre cei mai titrati scriitori contemporani! ULTIMELE CUVINTE SUNT SFASIETOARE: Sa nu ajung o zdreanta roasa de molii

Scriitorul Marin Ionita a murit, miercuri, la varsta de 89 de ani. in volumele sale, profesorul vorbea cu sarcasm despre moarte. Parca presimtindu-si sfarsitul, dupa o lunga perioada petrecuta in.

Cinci dintre cei mai cautati teroristi, prinsi de autoritatile americane

Cinci dintre cei mai cautati teroristi din Statul Islamic au fost capturati de autoritatile americane intr-o operatiune realizata cu ajutorul serviciilor irakniene, desfasurata pe teritoriul Irakului. Acest.

Cinci dintre cei mai cautati teroristi au fost capturati de catre americani

Cinci dintre cei mai cautati teroristi din cadrul retelei Stat Islamic au fost capturatie intr-o operatie a serviciilor americane si irakieni, desfasurata pe teritoriul Irakului. Informatia a fost.

Salariile unora dintre cei mai cunoscuti actori au fost dezvaluite. Suma uriasa castigata de Leonardo DiCaprio pentru Inception

Salarii ale unora dintre cei mai cunoscuti actori, precum Daniel Craig, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Dwayne Johnson, Vin Diesel si Robert Downey Jr. au fost dezvaluite. Salariile ajung la 25 de milioane de.

Asa se pregatesc cei mai bogati oameni ai planetei pentru sfarsitul lumii

Unii dintre cei mai bogati oameni ai planetei se pregatesc foarte serios pentru sfarsitul lumii sau cel putin pentru sfarsitul civilizatiei si ordinii actuale. Si nu e vorba despre alarmisti excentrici, ci.

Marea iubire a Andreei Esca: Din pacate, s-a casatorit si are doi copii...

Andreea Esca a vorbit despre marea sa iubire din timpul adolescentei. Este vorba despre un fost coleg de liceu despre care prezentatoareea spune ca era unul dintre cei mai buni baschetbalisti si pentru ca dansa.

Tudor Pop (USR) despre sistemele informatice din sanatate: CNAS desfasoara de ani buni una dintre cele mai scumpe, daunatoare si neasumate farse

Casa Nationala de Asigurari de Sanatate desfasoara de ani buni una dintre cele mai scumpe, daunatoare si neasumate farse din Sanatate, scrie, pe pagina sa de Facebook, deputatul USR Tudor Pop, membru al Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor, pe fondul scandalului nefunctionarii, de cateva zile, a sistemelor informatice gestionate de CNAS. Reamintim ca medici de familiie din Bucuresti si Ilfov au protestat, vineri, in fata sediului CNAS din Capitala, neTultumiti de functionarea dezastruoasa a sistemelor informatice.

Gigantul Glencore lanseaza un hub IT la Bucuresti: In Romania avem costuri cu 20-30% mai mici decat in vest

Inatech, furnizorul de sisteme de risk management in tranzactiile pe piata de energie ETRM) detinut de catre Glencore unul dintre cei mai mari traderi de marfuri la nivel global, va infiinta in Romania un hub pentru dezvoltarea sistemelor IT.

Gigantul farmaceutic care investeste 120 de milioane de euro intr-o comuna din Timis. in mai mult de 14 tari vor fi folosite produse made in Romania

Unul dintre cei mai mari furnizori de produse medicale din lume, compania germana B. Braun, a inceput lucrarile la un proiect de 120 de milioane de euro realizat in Romania. Investitia este realizata intr-o comuna de langa Timisoara. La final se vor crea 250 de locuri de munca noi, pe langa cele 800 de locuri de munca pe care compania le ofera in momentul de fata.

Principii de nutritie ale japonezilor, unii dintre cei mai supli oameni din lume: reguli din Ghidul japonez de nutritie

Dintotdeauna japonezele au fost admirate pentru modul in care stiu sa-si pastreze forma de invidiat a corpului. Putin stiu insa ca populatia japoneza urmeaza regulile de nutritie ale unui ghid special intodus de autoritati.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )