Libnet.ro
UNICEF

14:45

BRD Bucharest Open: Sevastova a invins-o pe Kovinici si s-a calificat in sferturi

Hotnews Hotnews,
 BRD Bucharest Open: Sevastova a invins-o pe Kovinici si s-a calificat in sferturi

Jucatoarea letona Anastasija Sevastova, locul 17 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, trecand in turul doi de Danka Kovinici Muntenegru, 125 WTA), potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

BRD Bucharest Open: Jaqueline Cristian s-a calificat in optimi

Jucatoarea de tenis Jaqueline Cristian, locul 353 mondial, s-a calificat in optimile turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii de 250. 000 de dolari, potrivit news. ro.

Irina Begu s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open. Reactia sportivei: Ma astept la un meci greu in turul urmator, vom vedea ce se va intampla pe teren

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe sarboaica Ivana Jorovic 172 WTA) cu scorul de 6-4, 6-1.

Irina Begu s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe sarboaica Ivana Jorovic 172 WTA) cu scorul de 6-4, 6-1.

Perechea Irina Begu - Raluca Olaru s-a calificat in sferturile probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea formata din Irina Begu si Raluca Olaru s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a invins, in primul tur, cuplul format din jucatoarele romane Ana Bogdan si Elena-Gabriela Ruse cu scorul de 6-3, 7-5.

BRD Bucharest Open: Ana Bogdan a castigat duelul romanesc cu Sorana Cirstea si s-a calificat in optimi

Ana Bogdan 108 WTA) a furnizat una din primele surprize de la BRD Bucharest Open, dupa ce a eliminat-o in turul intai pe Sorana Cirstea 53 WTA), scor 6-4, 6-2. Ana a fost jucatoarea mai activa, cu mai putine erori in joc, in timp ce Sorana nu a parut intr-una din cele mai bune zile.

BRD Bucharest Open: Elena Gabriela Ruse, in turul doi - Victorie categorica impotriva bulgaroaicei Isabella Shinikova

Elena Gabriela Ruse beneficiara a unui wild-card) s-a calificat, marti, in optimile de la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut categoric in doua seturi, scor 6-2, 6-1, de bulgaroaica Isabella Shinikova 289 WTA). Tot in aceeasi faza a competitiei a ajuns si Irina Camelia Begu: 6-4, 6-1 cu Ivana Jorovic Serbia). Se actualizeaza.

BRD Bucharest Open: Irina Begu/ Raluca Olaru, in sferturi la dublu - Alexandra Dulgheru, pe tabloul principal

Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat, luni, in sferturile probei de dublu de la BRD Bucharest Open, cele doua trecand de perechea Ana Bogdan/ Gabriela Ruse. Alexandra Dulgheru a acces pe tabloul principal al competitiei de simplu, dupa ce a invins-o pe Daniela Seguel Chile).

BRD Bucharest Open. Irina Begu si Raluca Olaru, in semifinale la dublu

Perechea romana formata din Irina Begu si Raluca Olaru si-a asigurat, miercuri, participarea in semifinalele probei de dublu la BRD Bucharest Open, turneu de tenis dotat cu premii totale in valoare.

BRD Bucharest Open: Ana Bogdan, in sferturile turneului

Ana Bogdan continua parcursul bun de la BRD Bucharest Open, jucatoarea noastra calificandu-se in sferturile competitiei de la Arenele BNR. Miercuri, Ana a trecut in doua seturi, scor 6-4, 7-5, de Cagla Buyukakcay Turcia - locul 165 WTA).

BRD Bucharest Open: Gabriela Ruse vs Carla Suarez Navarro, meciul zilei (Programul disputelor de miercuri)

Elena Garbiela Ruse wild-card) va sustine un test important impotriva Carlei Suarez Navarro cap de serie numarul doi). Meciul va avea loc pe arena centrala, urmand sa fie a treia disputa a zilei. Intra in material pentru a vedea programul complet al meciurilor de miercuri de la BRD Bucharest Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2869 seconds )