Libnet.ro
UNICEF

23:00

BRD a finantat cu 52,5 milioane lei lucrarile de constructie a stadionului Steaua

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BRD a finantat cu 52,5 milioane lei lucrarile de constructie a stadionului Steaua

BRD Groupe Societe Generale si Constructii Erbasu SA, in calitate de lider al Asocierii Constructii Erbasu - Concelex - Terra Gaz Construct, au semnat un contract de credit in valoare de 52,5 milioane lei pentru realizarea lucrarilor de constructie a noului stadion Steaua. continuă pe Ziarul Bursa

FATA DE O PIERDERE IN PRIMELE SASE LUNI DIN 2019 iHunt raporteaza un profit net de 1,88 milioane lei, in primul semestru

Cezar Stroe: Rezultatele ne permit sa ajustam estimarile din buget, in sensul majorarii rezultatuluinetasteptat pentru finalul anului, dela2,8milioanelei lapestepatru milioane lei *Astazi, actionarii iHunt au pe ordinea de zi aprobarea unui program de emisiune de obligatiuni, pentru care se doreste listarea la BVB iHunt Technology HUNT), retailer online si producator de telefoane mobile, a raportat pentru primele sase luni ale anului, un profit net de 1,88 milioane de lei, fata de o pierdere de 0,61 milioane de lei, la jumatatea anului trecut, rezultat aparut in conditiile cresterii cifrei de afaceri la 14,72 milioane lei, cu 52,4% peste cea de la finele primului semestru din 2019, reiese din raportul companiei publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

FATA DE O PIERDERE LA JUMATATEA ANULUI TRECUT Aages obtine un profit de 0,63 milioane lei, in primul semestru

Aages Targu Mures AAG), companie ce produce instalatii de incalzire prin inductie, a raportat pentru primul semestru al anului un profit net consolidat de 0,627 milioane de lei, fata de o pierdere de 0,291 milioane lei la jumatatea anului trecut.

Euroins Romania Asigurare Reasigurare a platit in prima jumatate a anului despagubiri de 504,5 milioane lei

Euroins Romania Asigurare Reasigurare a anuntat luni ca a platit in primul semestru din acest an despagubiri de 504,5 milioane lei, mai mari cu 25% fata de primul semestru din 2019, in timp ce valoarea primelor brute scrise a crescut cu 7%, la 662,2 milioane lei, conform news. ro.

PENTRU PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Transgaz raporteaza un profit de 231 milioane lei, in crestere cu 18%

Transgaz Medias TGN) a raportat, pentru primele sase luni ale acestui an, un profit net de aproape 231,17 milioane de lei, cu 18% peste cel din primul semestru a lui 2019, in timp ce veniturile totale s-au ridicat la 1,586 miliarde lei, in crestere 23%, pentru aceeasi perioada de raportare.

SUPLIMENTAR LA LICITATIA DE LUNI MFP a atras, ieri, 20 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras, ieri, 20 de milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni, cand a imprumutat 89 milioane de lei, la o dobanda de 4,37% pe an, printr-o emisiune de obligatiuni de stat benchmark, cu maturitatea reziduala la 170 de luni, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Euroins anunta plata unor despagubiri in crestere si o infuzie de capital de aproape 100 milioane de lei, dupa amenzile luate pentru nereguli la plata daunelor

Euroins Romania, al doilea mare asigurator RCA din tara, a anuntat marti ca a platit despagubiri de 504,5 milioane lei in prima jumatate a acestui an, in crestere cu 25% si ca va face o majorare de capital de aproape 100 milioane de lei, sub forma unor datorii subordonate si infuzii de capital, care vor fi varsate integral in urmatoarele doua luni. Anuntul vine dupa un val de amenzi de sute de mii de lei luate atat de asigurator cat si de conducerea firmei pentru nereguli la plata daunelor.

Heliport amenajat la Blaj printr-un parteneriat cu Consiliul Judetean Alba. Proiectul costa aproape 3 milioane de lei

Consiliul Judetean CJ) Alba si Primaria municipiului Blaj vor sa realizeze, in parteneriat, un heliport, in valoare totala de peste 2,9 milioane lei.

Posta Romana anunta ca a virat la ANAF aproape 135 milioane lei si ca nu mai are datorii la bugetul de stat

Posta Romana a anuntat azi ca si-a achitat toate datoriile istorice catre ANAF, dupa ce pe 20 august a virat suma de aproape 135 milioane de lei, conform Agerpres.

Consiliul Concurentei a amendat firma GlaxoSmithKline SRL (GSK) cu 11,9 milioane de lei

Compania GlaxoSmithKline SRL GSK) a fost amendata cu 11,9 milioane lei pentru nerespectarea unora dintre angajamentele referitoare la medicamentele Avodart si Seretide pe care si le-a asumat in cadrul investigatiei din anul 2017 privind un posibil abuz de pozitie dominanta. Astfel, GSK era obligata sa furnizeze cele doua medicamente pe piata din Romania timp de doi ani, in cantitati care sa acopere cererea pacientilor, determinata pe baza datelor furnizate de surse independente, fapt care a fost respectat doar partial. Decizia autoritatii de concurenta poate fi contestata in instanta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )