Libnet.ro
UNICEF

08:15

BREAKING NEWS! inca 2 cazuri de coronavirus confirmate. Romania numara 97 de pacienti testati pozitiv

B1 B1,
BREAKING NEWS! inca 2 cazuri de coronavirus confirmate. Romania numara 97 de pacienti testati pozitiv

Inca 2 persoane au fost diagnosticate cu Covid-19, sambata dimineata, in tara noastra. Este vorba despre o femeie de 47 de ani,din Bucuresti, care a intrat in contact cu bolnavul cu numar. continuă pe B1

Coronavvirus in Romania. 95 de cazuri de coronavirus confirmate. Romania, aproape de scenariul 3 pentru COVID-19

Numarul de cazuri de infectare cu coronavirus in Romania a ajuns la 95, autoritatile pregatindu-se astfel de intrarea in scenariul 3 al epidemiei de COVID-19. Vineri au fost confirmate 36 de noi imbolnaviri printre care cea a unui copil de doar 1 an. Cazurile au legatura cu romani veniti din tari afectate de COVID-19, persoane revenite in tara si contacti ai acestora. Autoritatile se pregatesc pentru scenariul 3 al epidemiei, ceea ce inseamna un numar de imbolnaviri intre 101 si 2.

Coronavirus in Romania. 123 de cazuri de coronavirus confirmate. Printre pacienti, un deputat PNL si primarul Devei, infectati de senatorul Chitac Romania a intrat in scenariul 3 pentru COVID-19

Numarul de cazuri de infectare cu coronavirus in Romania a ajuns la 123, sambata, iar printre pacienti sunt sapte noi pacienti - intre care o femeie din Constanta infectata de senatorul Vergil Chitac, un asistent medical de la Spitalul Gerota si un inginer de la ADP sector 4, care fac parte din cercul fostului ofiter MAI - au fost confirmati cu coronavirus sambata seara. Anterior, alti trei liberali au fost confirmati cu COVID-19. Romania a intrat in scenariul 3 al epidemiei, ceea ce inseamna un numar de imbolnaviri intre 101 si 2. ----------------------------------------------------------------22:45 Bilantul ajunge la 123 de cazuri. 22:32 VIDEO O inregistrare virala cu un barbat care pare ca fuge de echipele de carantinare este falsa si a fost filmata pentru divertisment - Grupul de comunicare strategica22:25 Tarom suspenda cursele spre si dinspre Amman.

Alte cinci cazuri de coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 44

Alte cinci cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 44.

inca doua cazuri de coronavirus, confirmate in Republica Moldova

Inca doua cazuri de coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova. in total, in tara sunt confirmate deja sase cazuri de infectie cu noul virus Covid-19. Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a precizat ca au aparut si alte doua cazuri noi suspecte de contaminare cu coronavirus. Ministra a mai subliniat ca ambele persoane infectate au revenit recent din Italia.

UPDATE Alte 6 cazuri de infectare cu coronavirus confirmate in Romania. Bilantul a ajuns la 70

Alte sase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Romania, bilantul imbolnavirilor ajungand la 70. Este vorba de trei barbati si o femeie din Constanta, si un barbat si o femeie din Mehedinti.

Alte doua noi cazuri de coronavirus confirmate. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 97

Alte doua noi cazuri de coronavirus au fost confirmate in Romania. Bilantul imbolnavirilor a ajuns la 97.

Alte doua cazuri de coronavirus, confirmate in R.Moldova. Numarul celor infectati cu noul virus a ajuns la opt

Alte doua cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate in Republica Moldova in dupa-amiaza zilei de vineri, 13 martie. Ambele persoane au revenit din Italia. Anuntul a fost facut de catre ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu. in total, numarul celor infectati cu COVID-19 este de opt persoane. Ministra a mai subliniat ca actualmente exista alte 20 de cazuri suspecte de infectare cu noul virus.

BREAKING NEWS. Toate competitiile fotbalistice din Romania, suspendate

FRF a decis suspendarea tuturor competitiilor fotbalistice pe teritoriul Romaniei pana la 31 martie .

BREAKING NEWS 59 de cazuri de coronavirus in Romania

Al 53 - lea caz de de coronavirus a fost diagnosticat joi, un barbat de 53 de ani din Covasna. inca .

inca cinci cazuri de coronavirus confirmate - bilantul imbolnavirilor ajunge la 49

ACTUALIZARE - Alte 5 cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus au fost confirmate miercuri, iar numarul cazurilor la nivel national a ajuns la 49. --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 52 de ani din Constanta este al 39-lea caz de coronavirus din Romania, acesta declara ca nu a avut contact cu o persoana infectata si nici nu a calatorit in aceasta perioada. --- *ACTUALIZARE - O femeie de 54 de ani este al 38-lea caz de coronavirus din Romania --- *ACTUALIZARE - Un barbat de 47 de ani din Bucuresti a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind al 37-lea caz din Romania, barbatul a calatorit la Stuttgart intre 26. 03 si prezinta simptome din data de 06. --- * ACTUALIZARE - Al 36-lea caz de coronavirus a fost diagnosticat, miercuri dupa-amiaza, un barbat venit din Israel care este internat la ATI la Spitalul Victor Babes. --- * ACTUALIZARE - inca trei cazuri au fost confirmate cu noul coronavirus miercuri, numarul total ajungand la nivel national la 35.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )