Libnet.ro
UNICEF

13:30

Breaking News. Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la zece ani de inchisoare

România Liberă România Liberă,
Breaking News. Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la zece ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat, joi, de. continuă pe România Liberă

ICCJ: Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat definitiv joi de ICCJ la 10 ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu in legatura cu perdelele forestiere de protectie, scrie.

Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat definitiv, astazi, de iCCJ la 10 ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu in legatura cu perdelele forestiere de protectie.

Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au condamnat pe fostul presedinte al Consiliului judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la 10 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere.

Nicusor Constantinescu, fost sef al CJ Constanta, condamnat la 10 ani de inchisoare: Decizia este definitiva

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat, joi, la zece ani de inchisoare cu executare intr-un dosar de coruptie, informeaza Digi 24. Decizia a fost luata de.

Breaking News Ilie Nastase, condamnat la inchisoare

Fostul mare campion Ilie Nastase a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la 9 luni si 10 zile d.

Nicusor Constantinescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat, joi, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la zece ani de inchisoare in dosarul in care era acuzat ca a platit 30 de milioane de lei din bugetul CJ pentru plantarea de perdele forestiere si pentru alte proiecte care nu s-au realizat.

O noua condamnare pentru Nicusor Constantinescu: 10 ani de inchisoare. Decizia este definitiva -UPDATE

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a primit o noua condamnare, respectiv 10 ani de inchisoare, potrivit digi24. Decizia instantei supreme este definitiva. Fostul sef al CJ Constanta executa deja o pedeapsa de sapte ani si patru luni de inchisoare dupa ce a fost condamnat definitiv in doua dosare.

BREAKING NEWS. Simona Halep, in FINALA la Wimbledon

Simona Halep 27 de ani, locul 7 WTA) s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a i.

Ilie Nastase, condamnat definitiv. Ce pedeapsa a primit pentru ca a fost prins baut la volan

Ilie Nastase a fost condamnat definitiv la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu amanare. Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti au mentinut pedeapsa din prima instanta, dupa ce fostul tenismen a cerut reducerea pedepsei. Ilie Nastase, condamnat definitiv la inchisoare cu amanare Ilie Nastase a fost condamnat definitiv la 9 luni si .

Ilie Nastase, condamnat definitiv la inchisoare cu amanare

Fostul jucator de tenis Ilie Nastase a fost condamnat definitiv, astazi, la 9 luni si 10 zile de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care a fost judecat pentru ca a refuzat recoltarea de probe biologice cand a fost oprit pentru control de catre politistii de la Brigada Rutiera.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )