Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Constantinescu, fost sef al CJ Constanta, condamnat la 10 ani de inchisoare: Decizia este definitiva

B1 B1,
Nicusor Constantinescu, fost sef al CJ Constanta, condamnat la 10 ani de inchisoare: Decizia este definitiva

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat, joi, la zece ani de inchisoare cu executare intr-un dosar de coruptie, informeaza Digi 24. Decizia a fost luata de. continuă pe B1

Nicusor Constantinescu a fost condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat, joi, de inalta Curte de Casatie si Justitie, la zece ani de inchisoare in dosarul in care era acuzat ca a platit 30 de milioane de lei din bugetul CJ pentru plantarea de perdele forestiere si pentru alte proiecte care nu s-au realizat.

Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au condamnat pe fostul presedinte al Consiliului judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, la 10 ani de inchisoare in dosarul perdelelor forestiere.

VIDEO Baietel de 10 ani batut cu salbaticie de alti copii, pe strada, la Cugir. Imaginile, facute publice de catre mama lui

Un baietel de 10 ani din Cugir a fost batut crunt, fiind trantit la pamant si lovit cu picioarele si palmele de catre un grup de copii cu varste cuprinse intre 11 si 16 ani. Un alt baiat, care se amuza si ii incuraja pe agresori, a filmat intreaga scena, iar imaginile au ajuns la mama baietelului batut, care le-a facut publice si a anuntat Politia.

O noua condamnare pentru Nicusor Constantinescu: 10 ani de inchisoare. Decizia este definitiva -UPDATE

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu a primit o noua condamnare, respectiv 10 ani de inchisoare, potrivit digi24. Decizia instantei supreme este definitiva. Fostul sef al CJ Constanta executa deja o pedeapsa de sapte ani si patru luni de inchisoare dupa ce a fost condamnat definitiv in doua dosare.

ICCJ: Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat definitiv joi de ICCJ la 10 ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu in legatura cu perdelele forestiere de protectie, scrie.

Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat definitiv, astazi, de iCCJ la 10 ani de inchisoare, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu in legatura cu perdelele forestiere de protectie.

Breaking News. Nicusor Constantinescu, condamnat definitiv la zece ani de inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu a fost condamnat, joi, de.

Alcool de contrabanda cu cisterne in care se transporta lapte pentru copii. Cine este omul de afaceri condamnat la 13 ani de inchisoare

Liviu Jitea, un om de afaceri care are monopol de mai multi ani in Vrancea pe programul Laptele si cornul, a fost condamnat la 13 ani pentru contrabanda cu alcool.

Transport agabaritic pe ruta Aricestii Rahtivani-Urziceni-Constanta, in perioada 10-13 iulie

Un transport agarbaritic se va desfasura in perioada 10-13 iulie pe traseul Aricestii Rahtivani-Urziceni-Constanta. Soferii sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor rutieri care insotesc acest convoi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )