Libnet.ro
UNICEF

22:30

Breaking News. Surpriza totala la Premiul Nobel pentru Literatura. Cine este castigatorul din acest an. Academia Suedeza: Laureatul a reusit sa se reinventeze, timp de 54 de ani |VIDEO

România Liberă România Liberă,
Breaking News. Surpriza totala la Premiul Nobel pentru Literatura. Cine este castigatorul din acest an. Academia Suedeza: Laureatul a reusit sa se reinventeze, timp de 54 de ani |VIDEO

Premiul Nobel pentru Literatura 2016 a fost anuntat joi, la ora 13. 00 CET n. r - ora locala 14. 00), de Comitetul Nobel de la Stockholm. La rostirea numelui castigatorului, ziaristii prezenti in sala au avut o surpriza totala. Unii au aplaudat, in timp ce altii au ramas blocati. Numele a fost anuntat din nou, pentru ca domnea o usoara confuzie. continuă pe România Liberă

Surpriza totala la Premiul Nobel pentru Literatura. Cine este castigatorul din acest an. Scriitorul Mircea Cartarescu reactioneaza amuzat la caricatura RL: Obiectul muncii il am deja |VIDEO

Premiul Nobel pentru Literatura 2016 a fost anuntat joi, la ora 13. 00 CET n. r - ora locala 14. 00), de Comitetul Nobel de la Stockholm. La rostirea numelui castigatorului, ziaristii prezenti in sala au avut o surpriza totala. Unii au aplaudat, in timp ce altii au ramas blocati. Numele a fost anuntat din nou, pentru ca domnea o usoara confuzie.

Cantaretul Bob Dylan a castigat Premiul NOBEL pentru literatura pe 2016 (FOTO,VIDEO)

Cantaretul american Bob Dylan a castigat premiul Nobel pentru literatura pe 2016 pentru crearea unor noi expresii poetice in marea traditie a cantecului american, potrivit nobel.

Mircea Cartarescu, dupa oferirea premiului Nobel pentru literatura lui Bob Dylan: Nu cred ca avea nevoie de premiul asta. Ne-a facut-o comitetul Nobel de data asta!

Mircea Cartarescu a reactionat imediat pe Facebook la aflarea vestii ca Bob Dylan, celebrul muzician si compozitor, a luat premiul Nobel pentru literatura. Se pare ca acesta a suferit aproape un soc, decizia.

Bob Dylan a fost distins cu Premiul Nobel pentru Literatura

Bob Dylan a castigat Premiul Nobel pentru literatura, acordat astazi, de Academia Suedeza, Premiile Nobel s-au acordat de Academia Suedeza, astazi, de la ora 14. 00, ora Romaniei - ora 13. 00, in Suedia.

Cantaretul Bob Dylan, de la muzica la Premiul Nobel pentru Literatura VIDEO

Bob Dylan 75 de ani) a castigat astazi Premiul Nobel pentru Literatura, acordat de Academia Suedeza. in Romania, Mircea Cartarescu i-a tradus un volum de versuri. La Editura Humanitas Fiction, in colectia Poezia, a aparut in 2012 o selectie de 100 de poeme din Lyrics purtand titlul Suflare in vant, in traducerea lui Mircea Cartarescu, care a intocmit antologia si a semnat prefata volumului.

Bob Dylan, castigatorul Premiului Nobel pentru Literatura

Academia Suedeza tocmai l-a desemnat pe Bob Dylan drept castigator al Premiului Nobel pentru Literatura de anul acesta. Desi e cunoscut mai degraba pentru muzica lui, Bob Dylan a primit Premiul Nobel pentru Literatura pentrucrearea unor noi modalitati de exprimare poetica prin intermediul traditiei cantecului american. Posibilitatea ca artistul sa fie laureat al prestigiosului premiu [].

Americano-britanicul Oliver Hart si finlandezul Bengt Holmstrom au castigat Premiul Nobel pentru Economie

Premiul Nobel pentru Economie pe anul 2016 a fost atribuit americano-britanicului Oliver Hart si finlandezului Bengt Holmstrom pentru contributia lor la teoria contractului, a anuntat ieri, luni, la Stockholm, Comitetul Nobel.

Italianul Dario Fo, detinatorul Premiului Nobel pentru Literatura, a murit

Scriitorul italian Dario Fo, laureat al Premiului Nobel pentru Literatura in anul 1997, s-a stins din viata, potrivit The Guardian. Dario Fo, scriitor, scenograf, regizor si actor, cunoscut pentru.

Economistii Oliver Hart si Bengt Holmstrom au castigat premiul Nobel pentru economie pe 2016

Economistul britanic Oliver Hart, de la Universitatea Harvard, si finlandezul Bengt Holmstrom, de la Massachusetts Institute of Technology, au castigat premiul Nobel pentru economie pentru 2016, datorita contributiei lor pentru teoria contractului, a.

Oliver Hart si Bengt Holmstrom au primit Premiul Nobel pentru Economie 2016

Oliver Hart si Bengt Holmstrom au primit Premiul Nobel pentru Economie pe 2016, pentru contributia lor la teoria contractelor, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase. Anul trecut,.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )