Libnet.ro
UNICEF

09:46

Economistii Oliver Hart si Bengt Holmstrom au castigat premiul Nobel pentru economie pe 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Economistii Oliver Hart si Bengt Holmstrom au castigat premiul Nobel pentru economie pe 2016

Economistul britanic Oliver Hart, de la Universitatea Harvard, si finlandezul Bengt Holmstrom, de la Massachusetts Institute of Technology, au castigat premiul Nobel pentru economie pentru 2016, datorita contributiei lor pentru teoria contractului, a. continuă pe Wall-Street Ro

Premiul Nobel pentru Economie, castigat in 2016 de economistii Oliver Hart si Bengt Holmstrom

Economistul britanic Oliver Hart, de la Universitatea Harvard, si finlandezul Bengt Holmstrom, de la Massachusetts Institute of Technology, au castigat premiul Nobel pentru Economie pentru 2016, datorita contributiei lor pentru teoria contractului, a anuntat luni Academia Regala Suedeza de Stiinte.

Oliver Hart si Bengt Holmstrom au primit Premiul Nobel pentru Economie 2016

Oliver Hart si Bengt Holmstrom au primit Premiul Nobel pentru Economie pe 2016, pentru contributia lor la teoria contractelor, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase. Anul trecut,.

Autorul favorit pentru Premiul Nobel pentru Literatura

Premiul Nobel pentru Literatura. Scriitorul japonez Haruki Murakami are o cota de 4 la 1 si este principalul favorit la castigarea premiului Nobel pentru literatura, potrivit casei de pariuri Ladbrokes, care considera ca urmatorii scriitori din topul favoritilor.

Nobel 2016: Presedintele columbian Juan Manuel Santos a primit Premiul Nobel pentru Pace

Presedintele columbian Juan Manuel Santos a primit vineri Premiul Nobel pentru Pace pentru eforturile sale de pacificare a tarii dupa peste 50 de ani de razboi civil, informeaza.

Juan Manuel Santos, distins cu Premiul Nobel pentru Pace pentru eforturile de a pune capat razboiului din Columbia

Presedintele columbian Juan Manuel Santos a fost recompensat vineri cu Premiul Nobel pentru Pace pentru incheierea unui acord cu gherila marxista FARC care sa puna capat unui razboi civil ce dureaza de peste o jumatate de secol.

Premiul Nobel pentru Pace merge in Columbia: Presedintele Juan Manuel Santos, laureat in ciuda faptului ca acordul de pace cu rebelii a fost respins in referendumul de duminica

Premiul Nobel pentru Pace a fost acordat in acest an pentru presedintele columbian Juan Manuel Santos pentru eforturile sale horate de a aduce razboiul civil din tara sa la final dupa 50 de an.

Premiul Nobel pentru Pace 2016 a fost atribuit presedintelui columbian Juan Manuel Santos

Premiul Nobel pentru Pace 2016 a fost atribuit presedintelui columbian Juan Manuel Santos, pentru eforturile sale in vederea incheierii conflictului civil din tara sa, ce a durat peste jumatate de secol.

Mircea Cartarescu, mentionat printre favoritii la premiul Nobel pentru Literatura: Cine va castiga?

Luna octombrie a fiecaruian este momentul in care se decerneaza premiul Nobel si toti ochii sunt atintiti spre comitetul de organizare pentru a vedea cine vor fi desemnati drept castigatori.

Cine sunt castigatorii Premiului Nobel pentru Economie

Oliver Hart si Bengt Holmstrom au primit, luni, Premiul Nobel pentru Economie, pentru contributia lor la teoria contractului, informeaza Comitetul Nobel.

Presedintele columbian va dona banii de la Premiul Nobel victimelor conflictului care-i devasteaza tara

Presedintele columbian, Juan Manuel Santos, laureat vineri al Premiului Nobel pentru Pace, a anuntat duminica seara ca va dona suma de bani care insoteste aceasta prestigioasa recompensa, peste 900. 000 de dolari, victimelor conflictului care devasteaza tara, transmite AFP, preluata de Agerpres.

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )