Libnet.ro
UNICEF

07:45

BREAKING |Scolile vor fi inchise o saptamana

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BREAKING |Scolile vor fi inchise o saptamana

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) a decis, luni, inchiderea tuturor scolilor din Romania incepand de miercuri, 11 martie, pana in 22 martie, cu posibilitatea de prelungire a masurii in functie de evolutia evenimentelor. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus, masuri in educatie Monica Anisie: Suspendam olimpiadele judetene. Decizia privind inchiderea scolilor o ia Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews ca in cadrul videoconferintei cu inspectorii scolari a decis ca toate toate olimpiadelor scolare judetene si regionale, care urmau sa se desfasoare in perioada urmatoare, sa se suspende. Oricum ar fi, adica indiferent de decizia privind inchiderea scolilor, am decis suspendarea oricaror activitati in cadrul olimpiadelor scolare, concursurilor sportive. Ministerul Educatiei asteapta decizia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta privind inchiderea scolilor, a declarat pentru HotNews Monica Anisie.

Surse: Autoritatile analizeaza varianta inchiderii scolilor vreme de o saptamana, incepand de miercuri

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta analizeaza varianta ca toate scolile sa fie inchise vreme de o saptamana, incepand de meircuri, 11 martie, sustin surse B1. Sedinta CNSSU.

Scolile se inchid o saptamana, incepand cu data de 11 martie

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) a decis luni inchiderea tuturor scolilor din Romania vreme de o saptamana, incepand de miercuri, 11 martie, cu posibilitatea de prelungire a masurii.

Scolile din Romania se inchid pana pe 22 martie, incepand de miercuri

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta a decis marti inchiderea tuturor scolilor si gradinitelor din Romania vreme de 11 zile, incepand de miercuri, 11 martie, cu posibilitatea de prelungire a masurii.

Traian Basescu: Romania are putine sanse sa nu aiba o epidemie Scolile trebuie inchise preventiv Daca o sa avem sute de bolnavi, ma tem ca o sa ii ducem in spate (VIDEO)

Traian Basescu a subliniat ca scolile din Romania trebuie inchise preventiv, pentru ca sunt putine sanse sa nu trecem printr-o epidemie la nivel national. Perioada de risc maxim a.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )