Libnet.ro
UNICEF

09:30

Scolile din Romania se inchid pana pe 22 martie, incepand de miercuri

Antena3 Antena3,
 Scolile din Romania se inchid pana pe 22 martie, incepand de miercuri

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta a decis marti inchiderea tuturor scolilor si gradinitelor din Romania vreme de 11 zile, incepand de miercuri, 11 martie, cu posibilitatea de prelungire a masurii. continuă pe Antena3

Se inchid scolile din Romania incepand cu 11 martie. Cat dureaza masura luata din cauza COVID-19

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a anuntat decizia de suspendare a cursurilor tuturor unitatilor preuniversitare, de stat si private, in perioada 11-22 martie, cu posibilitatea de prelungire. Masura a fost luata pentru a-i feri pe copii de orice posibila contaminare. Astazi, 9 martie, in sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta s-a decis soarta a catorva .

Sedinta restransa la Palatul Victoria, duminica seara. Orban, Citu, Costache si Anisie evalueaza posibilitatea de a inchide scolile din Romania (VIDEO)

Premierul in exercitiu Ludovic Orban a convocat mai multi ministri, duminica seara, la Palatul Victoria, pentru evaluarea posibilitatii de a inchide scolile din tara, pe fondul cazurilor de COVID-19.

E oficial. Scolile se inchid pana pe 22 martie, incepand de miercuri.Se suspenda transporturile rutiere si feroviare inspre si dinspre Italia

Scolile din toata tara vor fi inchise incepand de miercuri, 11 martie, pana pe 22 martie. Perioada va fi prelungita daca va fi nevoie. Decizia premierului Ludovic Orban vine la propunerea reprezentantilor Comitetului pentru Situatii de Urgenta. in acelasi timp autoritatile au anuntat ca la intrarea in tara vor fi verificate toate cursele auto si feroviare.

BREAKING |Scolile vor fi inchise o saptamana

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU) a decis, luni, inchiderea tuturor scolilor din Romania incepand de miercuri, 11 martie, pana in 22 martie, cu posibilitatea de prelungire a masurii in functie de evolutia evenimentelor.

Toate scolile din Romania ar putea fi inchise pana dupa Paste. Ce masuri de iau si in Bucuresti din cauza COVID-19

Primaria Bucuresti ia masuri in contextul epidemiei de coronavirus. Gabriela Firea a facut anuntul oficial in urma cu cateva minute. Ce se intampla cu romanii si cum a inceput lupta bucurestenilor cu COVID-19? UPDATE: Conform surselor Digi 24, toate scolile din Romania s-ar putea inchide incepand cu data de 10 martie pana dupa Paste. Gabriela .

VIDEO Coronavirus: Scolile si gradinitele se inchid in perioada 11-22 martie Nu s-a decis cum se recupereaza cursurile Se analizeaza varianta de cursuri online Ce se intampla cu simularile

Scolile din Romania se inchid de miercuri, 11 martie, pana pe pe 22 martie, cu posibilitatea de prelungire a perioadei in functie de evolutia crizei Covid-19, a anuntat premierul Ludovic Orban. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a precizat ca inca nu a fost luata o decizie privind modul in care vor fi recuperate cursurile si ca ministerul analizeaza si posibilitatea realizarii cursurilor online. Monica Anisie, despre simularile pentru examenele nationale: Da, se amana simularile, sigur ca da!.

Propunere: Toate scolile si gradinitele, inchise pana dupa Paste din cauza coronavirusului

Toate scolile din Romania ar putea fi inchise incepand cu data de 10 martie pana dupa Paste. Decizia va fi luata de specialistii Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta, care se intrunesc in sedinta la ora 16.

Lucian Iliescu (PMP) cere inchiderea scolilor din Romania pentru 14 zile: Coronavirusul ar fi afectat nu mai putin de 800.000 de cetateni in China daca nu s-ar fi luat masuri drastice de preventie

Senatorul PMP Lucian Catalin Ilescu a cerut Guvernului, vineri, sa inchida toate scolile din Romania pe o perioada de 14 zile, ca o masura de preventie pentru raspandirea noului coronavirus.

Scolile din Romania se inchid incepand de miercuri, de teama coronavirusului

Scolile din Romania se inchid incepand din data de miercuri, 11 martie 2020, drept masura de preveni.

Coronavirusul si intrebarea momentului. in ce conditii pot fi inchise scolile si liceele din Romania (DOCUMENT)

Odata cu depistarea celui de-al 14-lea caz de infectie cu coronavirus din Romania si cu noile restrictii impuse adunarilor de oameni, se ridica in aer tot mai tare suspiciunea ca noul coronavirus si efectele sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )