Libnet.ro
UNICEF

01:05

Brexit 2019: Parlamentul britanic a luat decizia radicala. Cum a scos-o pe May din ecuatie

Playtech Playtech,
Brexit 2019: Parlamentul britanic a luat decizia radicala. Cum a scos-o pe May din ecuatie

Dupa miezul noptii, vizavi de Brexit 2019, parlamentarii britanici au luat decizia sa scoata din ecuatie Guvernul Regatului Unit cand vine vorba de negocierea unei intelegeri cu UE. Situatia in Anglia devine din ce in ce mai tensionata pe marginea Brexit 2019. La ora actuala, este atat de evident ca nimeni nu stie care este [] . continuă pe Playtech

BREXIT: Parlamentul britanic a luat decizia radicala. Cum a scos-o pe May din ecuatie

Dupa miezul noptii, vizavi de Brexit 2019, parlamentarii britanici au luat decizia sa scoata din ecuatie Guvernul Regatului Unit cand vine vorba de negocierea unei intelegeri cu UE. Situatia in Anglia devine din ce in ce mai tensionata pe marginea Brexit 2019. La ora actuala, este atat de evident ca nimeni nu stie care este [] .

Parlamentul britanic a preluat controlul asupra Brexitului de la Guvernul condus de Theresa May

Parlamentul de la Londra a adoptat luni seara un amendament prin care a preluat controlul de la Guvern asupra iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana. Decizia fara precedent a fost luata cu 329 de voturi.

Parlamentul britanic a votat pentru redobandirea controlului asupra agendei Brexit

Parlamentarii britanici au votat luni, 25 martie, un amendament care le permite sa influenteze procesul Brexit, autoritatea premierului Theresa May regasindu-se diminuata.

Parlamentul britanic a votat pentru preluarea controlului asupra Brexit de la Guvern

Parlamentarii britanici au votat luni, 25 martie, un amendament care le permite sa influenteze procesul Brexit, autoritatea premierului Theresa May regasindu-se diminuata.

Un cunoscut iluzionist avertizeaza ca va opri telepatic Brexit si ii da un ultimatum premierului britanic: Credeti-ma ca sunt capabil de acest lucru FOTO

Iluzionistul Uri Geller, care a devenit faimos in anii 70 pentru ca indoaie tacamuri de metal, i-a trimis o scrisoare premierului britanic. Barbatul spune ca va face tot ce ii va sta in putere sa opreasca Brexitul.

Nu e gluma! Parlamentul britanic va dezbate pe 1 aprilie cea mai semnata petitie din istoria sa, prin care aproape sase milioane de oameni au cerut ramanerea in UE

Deputatii britanici vor dezbate, pe 1 aprilie, ceea ce au anuntat ca fiind cea mai semnata petitie trimisa vreodata Parlamentului de la Londra, prin care aproape sase milioane de oameni din Regatul Unit au cerut.

Petitia prin care se cere suspendarea Brexitului va fi dezbatuta in parlamentul britanic la 1 aprilie

O petitie prin care se cere suspendarea Brexitului prin revocarea articolului 50 va fi dezbatuta de deputati la 1 aprilie. Comisia a spus ca petitia, care a fost transmisa marti seara, si care a avut 5,75.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )